afbeelding links
afbeelding links

Waardeburgh: Waardevolle zorg voor senioren!


Van hulp in het huishouden tot specialistische zorg aan huis of complete verzorging in een zorgcentrum: Waardeburgh biedt waardevolle zorg bij u thuis, vanuit huis of in één van de vier zorgcentra. De waarden, voortkomend uit onze missie, vormen de basis van de waardevolle zorg van Waardeburgh. Wij hebben als doel uw zelfredzaamheid zo lang mogelijk in stand te houden. Onze zorg is daarom gericht op het bieden van ondersteuning in het ouder worden en het faciliteren van zorg thuis. In onze zorg staat uw lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welbevinden centraal.

Kijk onder zorgaanbod voor ons uitgebreide aanbod en mogelijkheden of bel voor meer informatie onze gratis Seniorenzorglijn 0800 – 456 0 456.

Naast gespecialiseerde zorg biedt Waardeburgh een groot aantal aanvullende diensten waar u, als cliënt, gebruik van kunt maken. Denk aan restaurants op vier locaties, de Sjuttul (vervoersdienst), alarmering bij u thuis of sociëteiten met andere senioren.

Kijk ook eens op de pagina waardering. Hier leest u berichten van cliënten of familieleden over de ontvangen zorg.

_____________________________________________________________________________________________________


no description

Die Papendörfer Musikanten zorgen voor Oostenrijkse sfeer

Maandag 24 november 2014

De sfeer van Oostenrijk zat er goed in tijdens de thema-avond in locatie Parkzicht. Dit kwam mede door het optreden van Die Papendörfer Musikanten. Dit ensemble is gespecialiseerd in de Egerländer Musik, wat zijn oorsprong vindt in het grensgebied Duitsland-Tsjechië-Oostenrijk. Het blazersensemble bracht echte Volksmusik ten gehore. Bekijk hier de foto's.
> Verder lezen over Die Papendörfer Musikanten zorgen voor Oostenrijkse sfeer


> Naar de nieuwspagina