afbeelding links
afbeelding links

Waardeburgh: Waardevolle zorg voor senioren!


Van hulp in het huishouden tot specialistische zorg aan huis of complete verzorging in een zorgcentrum: Waardeburgh biedt waardevolle zorg bij u thuis, vanuit huis of in één van de vier zorgcentra. De waarden, voortkomend uit onze missie, vormen de basis van de zorg van Waardeburgh. Wij hebben als doel uw zelfredzaamheid zo lang mogelijk in stand te houden. Onze zorg is daarom gericht op het bieden van ondersteuning in het ouder worden en het faciliteren van zorg thuis. In onze zorg staat uw lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welbevinden centraal.

Kijk onder zorgaanbod voor ons uitgebreide aanbod en mogelijkheden of bel voor meer informatie onze gratis Seniorenzorglijn 0800 – 456 0 456.

Naast gespecialiseerde zorg biedt Waardeburgh een groot aantal aanvullende diensten waar u, als cliënt, gebruik van kunt maken. Denk aan restaurants op vier locaties, de Sjuttul (vervoersdienst), alarmering bij u thuis of sociëteiten met andere senioren.

Kijk ook eens op de pagina waardering. Hier leest u berichten van cliënten of familieleden over de ontvangen zorg.

_____________________________________________________________________________________________________


no description

Toneelgroep De Valkenier in Overslydrecht

Donderdag 5 maart 2015

Woensdag 4 maart jl. werd in locatie Overslydrecht door toneelgroep De Valkenier het blijspel 'Vreemde zaak, Dirk Wakker' opgevoerd. Een aantal voorvallen werd met Dirk Wakker in verband gebracht. Echter... hij kon zich niets van dat alles herinneren. Allerlei leuke typetjes bemoeiden zich met de zaak. Dit leverde vele hilarische momenten op!
Bekijk hier een aantal foto's.
> Verder lezen over Toneelgroep De Valkenier in Overslydrecht


> Naar de nieuwspagina