afbeelding links
afbeelding links

Waardeburgh: Waardevolle zorg voor senioren!


Van hulp in het huishouden tot specialistische zorg aan huis of complete verzorging in een zorgcentrum: Waardeburgh biedt waardevolle zorg bij u thuis, vanuit huis of in één van de vier zorgcentra. De waarden, voortkomend uit onze missie, vormen de basis van de zorg van Waardeburgh. Wij hebben als doel uw zelfredzaamheid zo lang mogelijk in stand te houden. Onze zorg is daarom gericht op het bieden van ondersteuning in het ouder worden en het faciliteren van zorg thuis. In onze zorg staat uw lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welbevinden centraal.

Kijk onder zorgaanbod voor ons uitgebreide aanbod en mogelijkheden of bel voor meer informatie onze gratis Seniorenzorglijn 0800 – 456 0 456.

Naast gespecialiseerde zorg biedt Waardeburgh een groot aantal aanvullende diensten waar u, als cliënt, gebruik van kunt maken. Denk aan restaurants op vier locaties, de Sjuttul (vervoersdienst), alarmering bij u thuis of sociëteiten met andere senioren.

Kijk ook eens op de pagina waardering. Hier leest u berichten van cliënten of familieleden over de ontvangen zorg.

_____________________________________________________________________________________________________


no description

Kerst en Oud & Nieuw bij Waardeburgh

Donderdag 11 december 2014

Waardeburgh organiseert speciaal voor senioren een aantal extra activiteiten rondom Kerst en Oud & Nieuw. Op het programma staat onder andere een zangmiddag, een proza- en poëziemiddag en natuurlijk een kerstviering en Oudjaarsavond.  In dit nieuwsbericht zetten we de activiteiten voor u op een rij. Klik op Verder lezen om het volledige bericht te lezen.


Op maandag 22 december wordt in locatie Parkzicht een kerstzangmiddag gehouden van 14.30 – 16.00 uur. De toegang is gratis.

Dinsdag 23 december houden we in locatie Pedaja een proza- en poëziemiddag ‘In voorbereiding op Kerst’. De middag is van 15.00 – 16.00 uur. De entree is € 2,-.

Kerstviering
De kerstviering van zowel locatie Parkzicht als locatie Overslydrecht is op vrijdag 19 december van 14.30 – 16.00 uur. De toegang is gratis. De kerstviering van locatie Pedaja vindt plaats op maandag 22 december van 15.00 – 16.30 uur. Ook hier is de toegang gratis.

Oudjaarsdag
Op woensdag 31 december bent u vanaf 21.00 uur van harte welkom om Oudjaarsavond samen met andere senioren door te brengen. De entree is € 5,-.

Komt u ook naar één of meer van deze activiteiten? Wij ontmoeten u graag!
> Verder lezen over Kerst en Oud & Nieuw bij Waardeburgh


> Naar de nieuwspagina