afbeelding links

Waardeburgh: Waardevolle zorg voor senioren!


Van hulp in het huishouden tot specialistische zorg aan huis of complete verzorging in een zorgcentrum: Waardeburgh biedt waardevolle zorg bij u thuis, vanuit huis of in één van de vier zorgcentra. De waarden, voortkomend uit onze missie, vormen de basis van de waardevolle zorg van Waardeburgh. Wij hebben als doel uw zelfredzaamheid zo lang mogelijk in stand te houden. Onze zorg is daarom gericht op het bieden van ondersteuning in het ouder worden en het faciliteren van zorg thuis. In onze zorg staat uw lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welbevinden centraal.

Kijk onder zorgaanbod voor ons uitgebreide aanbod en mogelijkheden of bel voor meer informatie onze gratis Seniorenzorglijn 0800 – 456 0 456.

Naast gespecialiseerde zorg biedt Waardeburgh een groot aantal aanvullende diensten waar u, als cliënt, gebruik van kunt maken. Denk aan restaurants op vier locaties, de Sjuttul (vervoersdienst), alarmering bij u thuis of sociëteiten met andere senioren.


_____________________________________________________________________________________________________


no description

Waardeburgh opent wijkontmoetingscentrum De Peulenhof

Vrijdag 28 maart 2014

Donderdag 27 maart jl. is tijdens een feestelijke bijeenkomst het wijkontmoetingscentrum van Waardeburgh in de Peulenhof geopend. Herman C. Klop, voorzitter Raad van Bestuur van Waardeburgh, overhandigde de sleutels aan Anneke Quist, teamleidster Extramurale zorg. Albert Tahaparij, divisiemanager Zorg, nam vervolgens het woord. Bekijk hier de foto's.Ook het Wijkverpleegkundig team gaat gebruik maken van dit nieuwe wijkontmoetingscentrum. Hij vertelde over het werk van het Wijkverpleegkundig team en het belang van dit team, gezien alle komende veranderingen in de zorg.

Uitruk-tas
Iedere Wijkverpleegkundige gaat goed voorbereid op pad. Zij zijn professioneel opgeleid. Om ervoor te zorgen dat zij alle benodigde materialen bij zich hebben, heeft elke medewerker een ‘uitruk-tas’. In deze tas zitten onder andere een bloeddrukmeter, saturatiemeter en allerlei verbandmiddelen. Tijdens de bijeenkomst werd deze tas geïntroduceerd en door de wijkverpleegkundigen in ontvangst genomen.
Waardeburgh had een stroopwafelbakker uitgenodigd die tijdens de bijeenkomst alle aanwezigen van een vers gebakken stroopwafel heeft voorzien. De zaal zat vol met belangstellenden uit de Peulenhof, de Poolster en de omliggende woningen.

Het wijkontmoetingscentrum bevindt zich op de begane grond van de Peulenhof, bij de ingang de eerste deur rechts. Het adres is Venusstraat 100 te Hardinxveld-Giessendam. Voor hulp, begeleiding en advies op het gebied van zorg kunt u iedere dinsdagochtend van 10.00 – 11.30 uur terecht in ons kantoor. Een medewerker van Waardeburgh is aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Waardeburgh wil, door middel van dit wijkontmoetingscentrum, bewoners en omwonenden van de Peulenhof, goed informeren over de mogelijkheden van zorg aan huis door Waardeburgh, het zorgcentrum locatie Pedaja en de activiteiten in De Peulenhof.
> Verder lezen over Waardeburgh opent wijkontmoetingscentrum De Peulenhof


> Naar de nieuwspagina