afbeelding links
afbeelding links

Waardeburgh: Waardevolle zorg voor senioren!


Van hulp in het huishouden tot specialistische zorg aan huis of complete verzorging in een zorgcentrum: Waardeburgh biedt waardevolle zorg bij u thuis, vanuit huis of in één van de vier zorgcentra. De waarden, voortkomend uit onze missie, vormen de basis van de waardevolle zorg van Waardeburgh. Wij hebben als doel uw zelfredzaamheid zo lang mogelijk in stand te houden. Onze zorg is daarom gericht op het bieden van ondersteuning in het ouder worden en het faciliteren van zorg thuis. In onze zorg staat uw lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welbevinden centraal.

Kijk onder zorgaanbod voor ons uitgebreide aanbod en mogelijkheden of bel voor meer informatie onze gratis Seniorenzorglijn 0800 – 456 0 456.

Naast gespecialiseerde zorg biedt Waardeburgh een groot aantal aanvullende diensten waar u, als cliënt, gebruik van kunt maken. Denk aan restaurants op vier locaties, de Sjuttul (vervoersdienst), alarmering bij u thuis of sociëteiten met andere senioren.


_____________________________________________________________________________________________________


no description

Bewoners genoten van Gondelvaart

Maandag 15 september 2014

Zaterdag 13 september jl. was de Giessen tussen Hardinxveld-Giessendam en Giessen-Oudekerk gereserveerd voor de traditionele Gondelvaart. Waardeburgh deed ook mee met een creatie wat zowel identiteit (Geloof, Hoop en Liefde) als trots uitstraalde vanwege het onlangs behaalde Gouden Prezo-keurmerk. Zo’n 40 bewoners van de vier zorgcentra van Waardeburgh hebben het spektakel mee kunnen maken. Bekijk hier de foto's.
> Verder lezen over Bewoners genoten van Gondelvaart


> Naar de nieuwspagina