afbeelding links
afbeelding links

Waardeburgh: Waardevolle zorg voor senioren!


Van hulp in het huishouden tot specialistische zorg aan huis of complete verzorging in een zorgcentrum: Waardeburgh biedt waardevolle zorg bij u thuis, vanuit huis of in één van de vier zorgcentra. De waarden, voortkomend uit onze missie, vormen de basis van de zorg van Waardeburgh. Wij hebben als doel uw zelfredzaamheid zo lang mogelijk in stand te houden. Onze zorg is daarom gericht op het bieden van ondersteuning in het ouder worden en het faciliteren van zorg thuis. In onze zorg staat uw lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welbevinden centraal.

Kijk onder zorgaanbod voor ons uitgebreide aanbod en mogelijkheden of bel voor meer informatie onze gratis Seniorenzorglijn 0800 – 456 0 456.

Naast gespecialiseerde zorg biedt Waardeburgh een groot aantal aanvullende diensten waar u, als cliënt, gebruik van kunt maken. Denk aan restaurants op vier locaties, de Sjuttul (vervoersdienst), alarmering bij u thuis of sociëteiten met andere senioren.

Kijk ook eens op de pagina waardering. Hier leest u berichten van cliënten of familieleden over de ontvangen zorg.

_____________________________________________________________________________________________________


no description

Ook in de zomer: activiteiten voor senioren!

Maandag 6 juli 2015

De zomer is in volle gang. Een aantal heerlijke weken van vrije tijd en op vakantie gaan breekt aan. Voor veel ouderen is de zomer juist een stillere periode. Familieleden en mantelzorgers zijn op vakantie en vaste activiteiten hebben een zomerstop. Daarom organiseert Waardeburgh in de zomer sociëteiten en activiteiten. Ook kunt u mee met een uitje van Waardeburghplus. Zoek de gezelligheid op! Kijk in de agenda voor alle activiteiten.
> Verder lezen over Ook in de zomer: activiteiten voor senioren!


> Naar de nieuwspagina