afbeelding links
afbeelding links

Waardeburgh: Waardevolle zorg voor senioren!


Van hulp in het huishouden tot specialistische zorg aan huis of complete verzorging in een zorgcentrum: Waardeburgh biedt waardevolle zorg bij u thuis, vanuit huis of in één van de vier zorgcentra. De waarden, voortkomend uit onze missie, vormen de basis van de waardevolle zorg van Waardeburgh. Wij hebben als doel uw zelfredzaamheid zo lang mogelijk in stand te houden. Onze zorg is daarom gericht op het bieden van ondersteuning in het ouder worden en het faciliteren van zorg thuis. In onze zorg staat uw lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welbevinden centraal.

Kijk onder zorgaanbod voor ons uitgebreide aanbod en mogelijkheden of bel voor meer informatie onze gratis Seniorenzorglijn 0800 – 456 0 456.

Naast gespecialiseerde zorg biedt Waardeburgh een groot aantal aanvullende diensten waar u, als cliënt, gebruik van kunt maken. Denk aan restaurants op vier locaties, de Sjuttul (vervoersdienst), alarmering bij u thuis of sociëteiten met andere senioren.


_____________________________________________________________________________________________________


no description

Locatie De Waard krijgt wijkfunctie

Donderdag 2 oktober 2014

Waardeburgh Zorgcentrum locatie De Waard krijgt een wijkfunctie. Op woensdag 1 oktober jl. werd in het MFC Maasplein het startsein gegeven voor de samenwerking tussen Waardeburgh en de gemeente Alblasserdam. Wethouder Dorien Zandvliet en lid Raad van Bestuur van Stichting Waardeburgh, Ko Smittenaar, hebben de overeenkomst getekend.


Wethouder Dorien Zandvliet van welzijn en zorg: “Het initiatief van Waardeburgh laat heel mooi zien hoe instellingen in Alblasserdam de handen ineen slaan om een plek te bieden waar inwoners terecht kunnen voor ontmoeting en ondersteuning. Midden in de wijk en voor iedereen toegankelijk. De komende tijd hopen we op meer initiatieven zoals dat van Waardeburgh zodat iedereen in Alblasserdam zich gesteund voelt en de begeleiding kan krijgen die nodig is.”

Waardeburgh heeft aan de Alblashof zorgcentrum locatie De Waard. Het zorgcentrum zal ook een wijkfunctie krijgen. Locatie De Waard wordt op dit moment verbouwd. Vanaf 2015 biedt De Waard vele faciliteiten, gericht op ouderen. Ko Smittenaar: “Waardeburgh richt zich met name op het welbevinden van de mensen in z’n algemeenheid en in het bijzonder van onze cliënten. Wij doen daarom meer dan lichamelijke zorg alleen, vandaar ons zeer gevarieerd aanbod van activiteiten, onze vervoersdienst de Sjuttul en niet te vergeten het uitbreiden van onze sociëteiten. De sociëteiten zijn een wezenlijke aanwinst om sociale contacten te verbeteren c.q. in stand te houden en zelfstandigheid c.q. zelfredzaamheid te bevorderen.”
> Verder lezen over Locatie De Waard krijgt wijkfunctie


> Naar de nieuwspagina