afbeelding links
afbeelding links

Waardeburgh: Waardevolle zorg voor senioren!


Van hulp in het huishouden tot specialistische zorg aan huis of complete verzorging in een zorgcentrum: Waardeburgh biedt waardevolle zorg bij u thuis, vanuit huis of in één van de vier zorgcentra. De waarden, voortkomend uit onze missie, vormen de basis van de zorg van Waardeburgh. Wij hebben als doel uw zelfredzaamheid zo lang mogelijk in stand te houden. Onze zorg is daarom gericht op het bieden van ondersteuning in het ouder worden en het faciliteren van zorg thuis. In onze zorg staat uw lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welbevinden centraal.

Kijk onder zorgaanbod voor ons uitgebreide aanbod en mogelijkheden of bel voor meer informatie onze gratis Seniorenzorglijn 0800 – 456 0 456.

Naast gespecialiseerde zorg biedt Waardeburgh een groot aantal aanvullende diensten waar u, als cliënt, gebruik van kunt maken. Denk aan restaurants op vier locaties, de Sjuttul (vervoersdienst), alarmering bij u thuis of sociëteiten met andere senioren.

Kijk ook eens op de pagina waardering. Hier leest u berichten van cliënten of familieleden over de ontvangen zorg.

_____________________________________________________________________________________________________


no description

Bezoek de opening van ons nieuwe wijkservicepunt

Dinsdag 7 april 2015

Op woensdag 15 april 2015 wordt om 14.00 uur het nieuwe wijkservicepunt van Waardeburgh aan de Schoorweg nr. 4 in Papendrecht officieel en op feestelijke wijze geopend. Op dat moment wordt de nieuwe naam voor het pand bekend gemaakt. Bezoekers zijn vanaf 13.30 uur van harte welkom. Die Papendörfer Musikanten zorgen voor de muzikale omlijsting. Na de openingshandeling is er een gezellig samenzijn in de nieuwe locatie.


Bezoekers kunnen, onder het genot van een kopje koffie of thee met warme stroopwafel, de nieuwe locatie bekijken en informatie opdoen over de activiteiten die Waardeburgh hier organiseert.

Het wijkservicepunt is een samenwerking tussen de gemeente Papendrecht en Stichting Waardeburgh. In het wijkservicepunt aan de Schoorweg nr. 4 informeren wij senioren over zaken rondom zorg en welzijn. Daarnaast heeft het wijkservicepunt een belangrijke rol op het gebied van de ‘nieuwe zorg’.

Het wijkservicepunt biedt een aantal mogelijkheden waardoor ouderen langer thuis kunnen blijven wonen en met ondersteuning en begeleiding actief kunnen blijven in de samenleving, zoals de Seniorendagsociëteit, dagopvang voor senioren met (beginnende) dementie en andere sociëteiten gericht op ontspanning, creativiteit en ontmoeting.
> Verder lezen over Bezoek de opening van ons nieuwe wijkservicepunt


> Naar de nieuwspagina