Welkom Aan Tafel in De Peulenhof

Iedere maand komen senioren uit Hardinxveld-Giessendam en omgeving samen in de Peulenhof om te genieten van een smakelijke driegangenmaaltijd. De maaltijden worden door Waardeburgh georganiseerd onder de naam ‘Aan Tafel’. De Aan Tafel wordt iedere derde woensdag van de maand gehouden.

De maaltijd is met zorg samengesteld en wordt bereid in de keuken van Waardeburgh zorgcentrum Pedaja en opgediend door enthousiaste vrijwilligers. Belangstellenden zijn vanaf 11.45 uur welkom.
De kosten bedragen € 11,00 (exclusief consumpties). Bent u lid van Waardeburghplus dan betaalt u € 10,50.
De Peulenhof is gevestigd op Venusstraat 1a te Hardinxveld-Giessendam. De ingang van de recreatiezaal is aan de achterzijde van het gebouw.

Aanmelden is noodzakelijk en kan tot de vrijdag van tevoren bij Waardeburgh zorgcentrum Pedaja, telefoonnummer (0184) 61 77 22

Menu woensdag 18 december, aanmelden uiterlijk vrijdag 13 december 2019 - Kerstlunch.   
Als voorgerecht serveren wij een pasteitje met champignonragout. Het hoofdgerecht is diverse luxe broodjes, krentenbrood (zacht brood) en diverse soorten kaas en worst en zoet beleg. Huzarenslaatje met een ei. Als nagerecht serveren wij fruitsalade.

Menu woensdag 15 januari, aanmelden uiterlijk vrijdag 10 januari 2020.
We starten de maaltijd met een heldere kippengroentesoep. Vervolgens serveren we stamppot hutspot met een sudderlap en jus. We sluiten af met twee kleurenvla met slagroom.

Menu woensdag 19 februari, aanmelden uiterlijk vrijdag 14 februari 2020.
Het voorgerecht bestaat vandaag uit een rundvleesslaatje. We vervolgen de maaltijd met wintersoepen: erwten- en bruine bonensoep, stokbrood met kruidenboter en spek. Het toetje is vanillevla met boerenjongens.

Menu woensdag 18 maart, aanmelden uiterlijk vrijdag 13 maart 2020.
Als voorgerecht serveren wij Chinese tomatensoep. Het hoofdgerecht is nasi met kipsaté en ei, kroepoek en atjar. Als nagerecht serveren wij vruchtjes met lychees.

Menu woensdag 15 april, aanmelden uiterlijk vrijdag 10 april 2020.
We starten de maaltijd met gebonden koninginnensoep. Vervolgens serveren wij krootjes met spek en een Bretonse gehaktbal en gekookte aardappelen. We sluiten af met oranjevla.

Menu woensdag 20 mei, aanmelden uiterlijk vrijdag 15 mei 2020.
Het voorgerecht bestaat uit gebonden groentesoep. We vervolgen de maaltijd met appelcompote, frikandel, kroket, aardappelkroketten, mayonaise en rauwkost. Het toetje is chocoladevla.

Menu woensdag 17 juni, aanmelden uiterlijk vrijdag 12 juni 2020.
Als voorgerecht serveren we tomatensoep. Het hoofdgerecht is stamppot snijbonen met oude kaas en een saucijsje. Als nagerecht serveren wij vruchtenkwark.
 
Menu woensdag 15 juli, aanmelden uiterlijk vrijdag 10 juli 2020 - BBQ vanaf 17.00 uur.
Kipspies, speklapje, hamburger, BBQ-worstje, huzarensalade, diverse sausjes, stokbrood en kruidenboter. Als toetje fruitsalade.

Menu woensdag 19 augustus, aanmelden uiterlijk vrijdag 14 augustus 2020.
Als voorgerecht serveren wij een heldere groentesoep. Het hoofdgerecht is andijvie stamppot met spekjes en een grootmoedersgehaktbal. Als nagerecht serveren wij dikke yoghurt met honing.

Menu woensdag 16 september, aanmelden uiterlijk 11 september 2020.
We starten de maatlijd met gebonden mosterdsoep. Vervolgens serveren wij gebakken vis met remouladesaus met wortelen en doperwten en gekookte aardappelen. We sluiten af met aardbeienvla.

Menu woensdag 21 oktober, aanmelden uiterlijk 16 oktober 2020.
Het voorgerecht bestaat vandaag uit een heldere aspergesoep. We vervolgen de maaltijd met hete bliksem stamppot met een procureurlapje. Het toetje is vruchtenyoghurt.

Menu woensdag 18 november, aanmelden uiterlijk vrijdag 13 november 2020.
Als voorgerecht serveren wij een heldere groentesoep. Het hoofdgerecht is chili con carne met witte rijst, tortilla's en rauwkost. Als nagerecht serveren wij dikke ypoghurt met honing.

Menu woensdag 16 december, aanmelden uiterlijk vrijdag 11 december 2020 - Kerstlunch.
We starten de maaltijd met een pasteitje met champignonragout. Vervolgens serveren wij diverse luxe zachte broodjes, krentenbrood, worst- en zoetbeleg, diverse soorten kaas, huzarenslaatje met ei, melk, karnemelk en verse jus d'orange. We sluiten af met Veinette ijs.