Welkom Aan Tafel in De Schoorsteegt

Iedere week komt er een groep mensen bijeen in De Schoorsteegt te Papendrecht voor de Aan Tafel, een gezamenlijke maaltijd georganiseerd door Waardeburgh. U bent van harte welkom om ‘Aan Tafel’ te schuiven!

De ‘Aan Tafel’ is een complete middagmaaltijd. Het menu bestaat uit drie gangen en wordt bereid in de eigen keuken van Waardeburgh zorgcentrum De Waard in Alblasserdam. De ‘Aan Tafel’ kost slechts € 8,75 en wordt gehouden van 12.30 tot 14.00 uur in de Schoorsteegt, Schoorweg 4 te Papendrecht.

Aanmelden is noodzakelijk en mogelijk tot uiterlijk de donderdag van tevoren bij de receptie van zorgcentrum De Waard, via telefoonnummer (078) 69 21 515.

Het menu
Hieronder kunt u alvast de menu's voor de komende tijd zien. Wij hopen u te ontmoeten bij de Aan Tafel in de Schoorsteegt.

Menu woensdag 11 december, aanmelden uiterlijk vrijdag 6 december 2019.
Als voorgerecht serveren wij een heldere Chinese tomatensoep. Het hoofdgerecht is stamppot boerenkool met rookworst in braadjus. Als nagerecht serveren wij bosvruchtenvla.   

Menu woensdag 18 december, aanmelden uiterlijk vrijdag 13 december 2019.
Het voorgerecht bestaat uit een heldere groentesoep. We vervolgen de maaltijd met Indisch stoofvlees met sambalboontjes met witte rijst. Het toetje is vanillevla.