Maatregelen tegen corona

Op deze pagina vindt u informatie over de maatregelen die Waardeburgh neemt tegen het coronavirus. Voor algemene informatie verwijzen wij u naar de website van het RIVM.

Mondneusmasker


In onze locaties is het verplicht om een mondneusmasker te dragen tijdens uw hele bezoek.

Bezoekregeling


Al onze bewoners kunnen twee bezoekers per dag ontvangen. Tgelijkertijd, of verspreid over de dag. Het bezoek duurt maximaal een uur. Als een bewoner of een afdeling in quarantaine gaat, geldt voor die bewoner of afdeling een aangepaste bezoekregeling. In dat geval worden de eerste contactpersonen op de hoogte gesteld.

Kappers, pedicures, schoonheidssalon en winkeltjes


De kapsalons, pedicures, schoonheidssalon en winkeltjes in de zorgcentra zijn geopend. Daarbij zijn er aparte dagen voor de bewoners van de zorgcentra en aparte dagen voor bezoekers van buitenaf. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de receptie van de betreffende locatie.

Restaurants


De restaurants in de zorgcentra zijn momenteel alleen geopend voor de bewoners van onze zorgcentra. Vanaf 6 april 2021 kunnen bewoners van de aanleunwoningen ook weer deelnemen aan de maaltijden in het restaurant. .
 

Activiteiten


De activiteiten in de zorgcentra zijn momenteel alleen toegankelijk voor de bewoners van de zorgcentra. Bezoekers van buitenaf kunnen helaas nog niet deelnemen.

Speciaal keuzenummer corona


U kunt met uw vragen altijd terecht bij de wijkverpleegkundige, EVV’er of manager integrale zorg. Daarnaast kunt u met vragen rondom het coronavirus ook bellen naar onze gratis Seniorenzorglijn: (0800) 456 0 456, keuze 4.

We staan u graag te woord

Bonkelaarplein 12
3363 EL Sliedrecht
Onze cliënten geven
Stichting Waardeburgh:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
8.2

Stichting Waardeburgh is 119 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.2.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland