Maatregelen tegen corona

Op deze pagina vindt u informatie over de huidige maatregelen bij Waardeburgh rondom het coronavirus. Voor algemene informatie verwijzen wij u naar de website van het RIVM.

Mondneusmasker


Bezoekers hoeven geen mondneusmaker te dragen in onze locaties. Onze zorgmedewerkers dragen het mondneusmasker alleen nog tijdens zorgmomenten waarbij zij binnen de 1,5 meter van een bewoner of cliënt komen.

Bezoekregeling


Op dit moment is er geen bezoekregeling. Alle bewoners kunnen zo vaak en zoveel bezoek ontvangen als zij wensen. Wel vragen we bewoners en bezoekers zich te houden aan de 1,5 meter richtlijn.

Als een bewoner of een afdeling in quarantaine gaat, geldt voor die bewoner of afdeling een aangepaste bezoekregeling. In dat geval worden de eerste contactpersonen op de hoogte gesteld.

Kappers, pedicures, schoonheidssalon en winkeltjes


De kapsalons, pedicures, schoonheidssalon en winkeltjes in de zorgcentra zijn geopend voor bewoners en voor bezoekers van buitenaf. De openingstijden kunt u vinden op de locatiepagina's onder 'Faciliteiten'.

Restaurants


We heten u graag weer van harte welkom in de restaurants in onze zorgcentra. Vanwege de 1,5 meter richtlijn is er een maximum aantal plekken beschikbaar. Wilt u daarom vooraf reserveren?
 

Activiteiten


U bent weer van harte welkom bij de activiteiten in de wijk!
Bewoners van de aanleunwoningen en bezoekers van buitenaf zijn ook weer welkom bij de activiteiten in onze zorgcentra. Wel geldt er een maximum aantal personen in de recreatieruimtes op basis van de 1,5 meter richtlijn.

Speciaal keuzenummer corona


U kunt met uw vragen altijd terecht bij de wijkverpleegkundige, EVV’er of manager integrale zorg. Daarnaast kunt u met vragen rondom het coronavirus ook bellen naar onze gratis Seniorenzorglijn: 0800 - 456 0 456, keuze 4.

We staan u graag te woord

Bonkelaarplein 12
3363 EL Sliedrecht
Onze cliënten geven
Stichting Waardeburgh:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
8.2

Stichting Waardeburgh is 119 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.2.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland