Restaurant de SeniJoor

In restaurant De SeniJoor in verpleeghuis Overslydrecht in Sliedrecht heerst een gezellige, huiselijke sfeer. Door de open keuken kunt u de koks op de voet volgen. U merkt al snel dat De SeniJoor niet voor niets dagelijks door vele senioren wordt bezocht.

Wij hebben voor u een vast weekmenu. Iedere dag kunt u kiezen uit twee menu's. Het is ook mogelijk om
gerechten uit beide menu's met elkaar te combineren. Een dagmenu kost slechts € 9,-. Leden van Waardeburghplus betalen € 8,50. U kunt ook een maaltijdkaart kopen. U betaalt dan in één keer voor een aantal maaltijden en profiteert van extra korting! Informeer bij het bedrijfsbureau via de Seniorenzorglijn.

Naast de dagelijkse maaltijden organiseert de SeniJoor twee keer per maand een themamaaltijd. Het buffet staat dan in het teken van een bepaald land, een feestdag of een bepaald gerecht.

Openingstijden
De SeniJoor is dagelijks geopend tussen 12.00 en 13.30 uur. Elke tweede en vierde donderdagavond van de maand serveren wij een themamaaltijd van 17.30 uur tot 20.00 uur. Klik hier voor de menu's van de themamaaltijden. Op zaterdagavond zijn wij alleen op afspraak geopend. Wilt u bij ons komen eten? U kunt telefonisch reserveren via (0184) 49 35 71.

Meer informatie?
Lees onze informatiefolder of neem contact op met Waardeburgh.