Restaurant de Zalmschouw

Het restaurant De Zalmschouw van zorgcentrum Parkzicht weet op unieke wijze een balans te vinden tussen moderne vormgeving en ouderwetse gezelligheid. De open keuken en ruimtelijke indeling creëren een sfeer van openheid met een knus tintje.

Wij hebben voor u een vast weekmenu. Iedere dag kunt u kiezen uit twee menu's. Het is ook mogelijk om gerechten uit beide menu's met elkaar te combineren. Een dagmenu kost slechts € 9,-. Leden van Waardeburghplus betalen € 8,50. U kunt ook een maaltijdkaart kopen. U betaalt dan in één keer voor een aantal maaltijden en profiteert van extra korting! Informeer bij het bedrijfsbureau via de Seniorenzorglijn.

Naast de dagelijkse maaltijden organiseert de Zalmschouw twee keer per maand een themamaaltijd. Het buffet staat dan in het teken van een bepaald land, een feestdag of een bepaald gerecht.

Openingstijden
Het restaurant is zeven dagen per week geopend van 12.00 uur tot 13.30 uur. Elke tweeeerste en derde donderdagavond serveren wij van 17.00 uur tot 20.00 uur een heerlijke themamaaltijd. Klik hier voor het menu van de themamaaltijden. Wilt u bij ons komen eten? U kunt telefonisch reserveren via (0184) 48 08 00.

Meer informatie?
Lees onze informatiefolder of neem contact op met Waardeburgh.