Er-op-uit met de Sjuttul

Waardeburgh heeft een eigen vervoersdienst: de Sjuttul. De bussen, bestuurd door vrijwilligers, vervoeren cliënten en leden van Waardeburghplus naar bestemmingen binnen de gemeentegrenzen van Sliedrecht, Alblasserdam, Papendrecht en Hardinxveld-Giessendam.

Cliënten van Waardeburgh en Waardeburghplus-leden kunnen een beroep doen op de Sjuttul.
Het reizen met de Sjuttul kost slechts € 0,90 per enkele reis. U betaalt de ritten aan de chauffeur met een Sjuttul-knipkaart. Deze knipkaart is goed voor 20 ritten en kost €18,-. De Sjuttul-knipkaart is te koop bij de receptie van iedere locatie.

Reserveren
Van maandag tot en met vrijdag rijdt de Sjuttul van 8.30 uur tot 17.30 uur. Op zaterdag rijdt de Sjuttul tot uiterlijk 17.00 uur.
U kunt minimaal een werkdag van tevoren de Sjuttul reserveren. Indien u op zaterdag gebruik wilt maken van de Sjuttul, kunt u dat tot vrijdagmiddag voor 16.00 uur doorgeven. De Sjuttul rijdt niet op zondag.

Het reserveren van de Sjuttul kan op werkdagen tussen 8.30 uur en 16.30 uur via de gratis Seniorenzorglijn (0800) 456 0 456.

___________________________________________________________________________________________

Het Sjuttultje – rolstoelvervoer
Waardeburgh beschikt ook over een rolstoelbusje, waarvan cliënten en leden van Waardeburghplus gebruik kunnen maken. U kunt het Sjuttultje huren voor bijvoorbeeld een ziekenhuisbezoek of zomaar een uitstapje. Let op: het Sjuttultje huurt u zonder chauffeur!

Kosten en reserveren
Het Sjuttultje wordt per dagdeel verhuurd. De prijzen zijn als volgt:
Cliënten van een Waardeburgh Zorgcentra: € 10,-
Waardeburghplus-leden: € 15,-
Niet-leden en overige huurders: € 30,-

De prijs is inclusief 50 km aan brandstof kosten. Indien u meer dan 50 km rijdt, wordt € 0,20 per extra gereden km gerekend.

Wilt u het Sjuttultje reserveren of heeft u nog vragen? Bel de Seniorenzorglijn voor meer informatie.