Er-op-uit met de Sjuttul

Waardeburgh heeft een eigen vervoersdienst: de Sjuttul. De bussen, bestuurd door vrijwilligers, vervoeren cliënten en leden van Waardeburghplus naar bestemmingen binnen de gemeentegrenzen van Sliedrecht, Alblasserdam, Papendrecht en Hardinxveld-Giessendam.

Cliënten van Waardeburgh en Waardeburghplus-leden kunnen een beroep doen op de Sjuttul.
Het reizen met de Sjuttul kost slechts € 0,90 per enkele reis. U betaalt de ritten aan de chauffeur met een Sjuttul-knipkaart. Deze knipkaart is goed voor 20 ritten en kost €18,-. De Sjuttul-knipkaart is te koop bij de receptie van iedere locatie.

Reserveren
Van maandag tot en met vrijdag rijdt de Sjuttul van 8.30 uur tot 17.30 uur. Op zaterdag rijdt de Sjuttul tot uiterlijk 17.00 uur.
U kunt minimaal een werkdag van tevoren de Sjuttul reserveren. Indien u op zaterdag gebruik wilt maken van de Sjuttul, kunt u dat tot vrijdagmiddag voor 16.00 uur doorgeven. De Sjuttul rijdt niet op zondag.

Het reserveren van de Sjuttul kan op werkdagen tussen 8.30 uur en 16.30 uur via de gratis Seniorenzorglijn (0800) 456 0 456.

Het Sjuttultje – rolstoelvervoer
Binnen Waardeburgh is er een rolstoelauto beschikbaar, zodat familieleden van bewoners van onze zorgcentra de mogelijkheid hebben om zelfstandig op pad te gaan met cliënten in een rolstoel. Het Sjuttultje wordt veel gebruikt voor ziekenhuisbezoeken, bruiloften of gewoon een leuk dagje uit. Het grote voordeel van het Sjuttultje is dat men flexibel is en de vaak hoge kosten voor een rolstoeltaxi bespaart. Belangrijk is dat u, als familie, zelf een chauffeur regelt voor het Sjuttultje, want in de huurprijs is geen chauffeur inbegrepen.

Het reserveren van het Sjuttultje kan op werkdagen tussen 8.30 uur en 16.30 uur via de gratis Seniorenzorglijn (0800) 456 0 456, keuze 4. Hier kunt u ook terecht met al uw vragen over het Sjuttultje.
Het Sjuttultje is op te halen bij zorgcentrum Parkzicht, Lijsterweg 27 in Sliedrecht.
Maakt u voor het eerst gebruik van het Sjuttultje? Dan geven wij duidelijk uitleg hoe het Sjuttultje werkt.

De kosten voor het Sjuttultje zijn:
- € 10,- per dagdeel voor cliënten van Waardeburgh zorgcentra.
- € 15,- per dagdeel voor Waardeburghplus-leden.
- € 30,- per dagdeel voor overige huurders.
Een dagdeel bestaat uit vier uur. Per dagdeel worden er voor de eerste 50 km geen kosten in rekening gebracht. Daarna brengen wij € 0,20 per extra gereden km in rekening.