Wonen in het hart van Alblasserdam

Het moderne en gezellige verzorgingshuis De Waard biedt ondersteuning, verzorging en verpleging aan senioren. Door de bijzondere, open vormgeving van het gebouw valt er veel daglicht naar binnen.

Persoonlijke aandacht voor bewoners en een zo goed mogelijk op de cliënt afgestemde zorg van kwaliteit, zijn de uitgangspunten binnen dit zorgcentrum.

Voorzieningen
De Waard is van alle gemakken voorzien. In de centrale hal is een winkel voor de noodzakelijke dagelijkse boodschappen gevestigd. Daarnaast is er een restaurant, een kapsalon en een pedicure aanwezig. De Waard beschikt over een geestelijk verzorger en er worden tal van activiteiten georganiseerd door een team van enthousiaste activiteitenbegeleiders en vrijwilligers.

Wilt u meer weten over wonen bij Waardeburgh en dan met name in zorgcentrum De Waard? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken via de gratis Seniorenzorglijn.De zorg is de afgelopen tijd veel veranderd. Waardeburgh verandert ook. Wellicht heeft u dit de afgelopen tijd al gemerkt. Maar ú en de zorg voor u staat bij ons nog altijd voorop! Wij vinden het belangrijk dat er voor u als bewoner in onze zorgcentra één persoon is, bij wie u terecht kunt voor al uw vragen omtrent de zorg en de huishouding. Daarom hebben wij in elk van onze zorgcentra een manager integrale zorg aangesteld. Zij is uw aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de gehele locatie.

De manager integrale zorg voor zorgcentrum De Waard is mevrouw Eveline Stehouwer. U kunt haar persoonlijk aanspreken, bereiken via telefoonnummer (078) 692 15 15 of via emailadres E.Stehouwer@waardeburgh.nl.