Comfortabel wonen in het hart van Sliedrecht

Overslydrecht staat al ruim 150 jaar bekend als een verzorgingshuis waarin senioren zich echt thuisvoelen. Persoonlijke aandacht voor bewoners, een gezellige woonsfeer en een uitstekende kwaliteit van zorg kenmerken dit verzorgingshuis en dit zijn tevens de hoogste prioriteiten.

In 2017 is het zorgcentrum compleet verbouwd tot een prachtig verpleeghuis. Alle vijf verdiepingen zijn omgebouwd tot woon-/leefgemeenschappen voor 12 bewoners. Deze woongemeenschappen zijn geschikt voor senioren met een geheugenprobleem. Ook wordt de manier van zorg verlenen aangepast. Meer informatie over deze vorm van zorgverlening, leest u in deze brochure en in de drieluik 'Leven in vrijheid' deel 1.

Er worden veel activiteiten voor onze bewoners georganiseerd. Als bewoner van Overslydrecht hoeft u dan ook niet stil te zitten. Naast de activiteitenbegeleiders en vrijwilligers, is er een geestelijk verzorger aanwezig om onze bewoners te ondersteunen, in samenwerking met de kerken in Sliedrecht.

Wilt u meer weten over wonen bij Waardeburgh en dan met name in zorgcentrum Overslydrecht? Neem dan contact met ons op via de gratis Seniorenzorglijn (0800) 456 0 456..