Moderne locatie met het park in de buurt

Met trots biedt Waardeburgh ondersteuning, verzorging en verpleging in dit ruime, lichte en moderne zorgcentrum.

Bewoners van het verzorgingshuis Parkzicht beschikken over een eigen appartement met een riante slaapkamer, woonkamer, badkamer en keuken. Het verpleeghuisgedeelte is verdeeld in 5 units van 6 bewoners. De bewoners van de verpleegafdeling hebben allemaal de beschikking over een eigen kamer.

Pastorale zorg en ondersteuning wordt geboden door onze geestelijk verzorger. Deze onderhoudt contact met individuele bewoners van Parkzicht en verzorgt dag- en weekopeningen in samenwerking met de kerken en een aantal enthousiaste vrijwilligers. Daarnaast worden tal van gezellige, creatieve en/of culturele activiteiten georganiseerd door een team van activiteitenbegeleiders, zowel individueel als groepsgewijs.

Op de begane grond is een groot aantal faciliteiten aanwezig voor zowel de bewoners van Parkzicht als senioren uit de naastgelegen wooncomplexen. Restaurant de Zalmschouw is hier gevestigd en er is een kapsalon, een schoonheidssalon, een massagepraktijk, een handig winkeltje, pedicure en een gezellige koffiecorner.
 
Op de bovenste van de in totaal vier etages woont een twaalftal cliënten van Stichting Gemiva.

Wilt u meer weten over wonen bij Waardeburgh en dan met name in zorgcentrum Parkzicht? Neem dan contact
met ons via de gratis Seniorenzorglijn.