Mooi wonen in de Alblasserwaard

Locatie Pedaja heeft drie ruime, lichte etages en voldoet volkomen aan de eisen van deze tijd. Een team van zorgkundige medewerkers biedt verzorging aan 28 senioren. Bewoners beschikken over een eigen appartement met een moderne badkamer, slaapkamer, keuken en woonkamer.

Daarnaast is er plaats voor 30 cliënten die verpleeghuiszorg nodig hebben. Deze zorg wordt geboden in een vijftal woongroepen van elk zes cliënten. Drie van deze woongroepen zijn bestemd voor cliënten met psychogeriatrische aandoeningen. De overige twee bestaan uit senioren met somatische klachten. Een multidisciplinair team van professionele verplegers werkt binnen deze woongroepen samen met onze zorgkundigen, een verpleeghuisarts, ergo- en fysiotherapeuten en een psycholoog.

Voorzieningen
Op de begane grond in Pedaja is een groot aantal faciliteiten aanwezig, waar bewoners van Pedaja, alsmede senioren uit naastgelegen wooncomplexen, gebruik van kunnen maken. Hierbij kunt u denken aan een kapsalon, een winkeltje en het gezellige restaurant ‘De Hoepmaker’.

In Pedaja heerst een gevarieerd en actief verenigingsleven. Als bewoner hoeft u zich dan ook niet te vervelen. Er is o.a. een vereniging voor liefhebbers van handwerken, sjoelen en zingen. Vanzelfsprekend staan onze activiteitenbegeleiders altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven.

De intensieve samenwerking met de kerken van Hardinxveld-Giessendam stelt ons in staat ook individuele geestelijke ondersteuning te bieden aan onze bewoners. Tevens verzorgen de kerken weekopeningen- en sluitingen.

Wilt u meer weten over wonen bij Waardeburgh en dan met name in zorgcentrum Pedaja? Neem dan contact met ons op via de gratis Seniorenzorglijn.