• Home
  • Nieuws
  • Elke dag beter: Waardeburgh behaalt kwaliteitskeurmerk voor zorg

Elke dag beter: Waardeburgh behaalt kwaliteitskeurmerk voor zorg

Waardeburgh heeft het HKZ certificaat behaald voor haar vier zorgcentra, de thuiszorg en de huishoudelijke ondersteuning. HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) is hét keurmerk in de zorg dat staat voor duurzame kwaliteitsverbetering van zorg en welzijn.

Waardevolle zorg in de praktijk


Onafhankelijke auditoren van DNV gingen in gesprek met cliënten van de thuiszorg en huishoudelijke ondersteuning, bewoners van de zorgcentra en medewerkers. Na afloop van de bezoeken waren ze onder de indruk van de persoonlijke en belevingsgerichte zorg. Er is veel aandacht voor de bewoners, voor hun specifieke wensen en voor één-op-één en groepsactiviteiten. Voor cliënten in de thuiszorg zijn de zorgmedewerkers vaste, vertrouwde gezichten.

Compliment in deze tijd


Gijsbert Buijs, interim bestuurder van Waardeburgh noemt het behalen van het certificaat een welverdiend compliment aan alle medewerkers. ‘Ook in het bijzondere en hectische jaar dat we achter de rug hebben, hebben we kunnen laten zien dat we ons dagelijks inzetten om elke cliënt de zorg en ondersteuning te geven die hij of zij nodig heeft. Dat niet alleen, het HKZ keurmerk toont ook aan dat we onze zorg elke dag verder blijven verbeteren. Een resultaat om trots op te zijn.’

We staan u graag te woord

Bonkelaarplein 12
3363 EL Sliedrecht
Onze cliënten geven
Stichting Waardeburgh:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
8.2

Stichting Waardeburgh is 119 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.2.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland