• Home
  • Nieuws
  • Geertje Morée van Cappellen nieuwe voorzitter Raad van Toezicht

Geertje Morée van Cappellen nieuwe voorzitter Raad van Toezicht

Geertje Morée van Cappellen is per 1 januari 2022 benoemd als nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht van Waardeburgh. Met de benoeming van Morée van Cappellen is de Raad van Toezicht weer compleet.

Morée van Cappellen is 61 jaar en heeft als verpleegkundig bestuurder veel kennis en ervaring in de ouderenzorg. Momenteel is zij directeur thuiszorg bij Laurens en onder andere lid van de kerngroep Zorg Thuis van branchevereniging Actiz. Over haar nieuwe functie bij Waardeburgh zegt Morée van Cappellen: “Toezichthouden is een mooi vak. Mijn drijfveer is om een bijdrage te leveren aan toekomstbestendige ouderenzorg.”

“We zijn verheugd met de benoeming en kijken uit naar haar komst,” zegt waarnemend voorzitter Joanne Quist. “Geertje kent de zorgsector goed: ze heeft veel ervaring in de thuiszorg en als toezichthouder in de regio. Ze neemt een grote hoeveelheid kennis mee. Met de uitdagingen waar de zorgsector en dus ook Waardeburgh zich de komende jaren voor gesteld ziet, zijn we blij dat we als Raad van Toezicht weer compleet zijn. We zien uit naar een mooie samenwerking.”

We staan u graag te woord

Bonkelaarplein 12
3363 EL Sliedrecht
Onze cliënten geven
Stichting Waardeburgh:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
8.2

Stichting Waardeburgh is 119 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.2.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland