• Home
  • Nieuws
  • Kringloop de Cirkel schenkt duo-fiets aan Pedaja

Kringloop de Cirkel schenkt duo-fiets aan Pedaja

Op dinsdag 14 juni overhandigde Loes IJzerman, vrijwilligster van kringloop de Cirkel, een duo-fiets aan de bewoners van zorgcentrum Pedaja. Met de duo-fiets kunnen de bewoners er samen met een familielid, medewerker of vrijwilliger op uit gaan voor een heerlijke fietstocht in de omgeving.

De duo-fiets is een elektrische driewieltandem waarbij mensen náást elkaar kunnen zitten in plaats van achter elkaar. Dat is wel zo gezellig! De fiets was een langgekoesterde wens en werd door vrijwilligster Riet  Ruitenberg ingediend bij kringloopwinkel de Cirkel. Het bestuur van de Cirkel wilde de fiets graag sponsoren.

Samen in beweging


Corné de Korte is manager bij Pedaja en nam de fiets – samen met Riet – in ontvangst. Corné: ‘Het is voor veel van onze bewoners geweldig om eropuit te gaan. Het geeft bewoners op deze manier meer vrijheid. Daarnaast stimuleert het onze bewoners om in beweging te blijven. Ik ben Riet en de mensen van de Cirkel bijzonder dankbaar dat zij de aanschaf van deze fiets mogelijk hebben gemaakt. We hopen er veel gebruik van te gaan maken.’

We staan u graag te woord

Bonkelaarplein 12
3363 EL Sliedrecht
Onze cliënten geven
Stichting Waardeburgh:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
8.2

Stichting Waardeburgh is 119 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.2.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland