• Home
  • Nieuws
  • Michiel van der Vlies benoemd tot bestuurder van Present-Waardeburgh

Michiel van der Vlies benoemd tot bestuurder van Present-Waardeburgh

Michiel van der Vlies wordt per 1 januari 2024 bestuurder van Present-Waardeburgh. Hij volgt interim-bestuurder Gijsbert Buijs op, die per 31 december de organisatie verlaat.

Michiel van der Vlies is van oorsprong bestuurskundige en heeft ervaring als wethouder en als bestuurder van welzijnsorganisaties. Trudy Prins, voorzitter van de Raad van Toezicht: “Met Michiel halen wij een kundige en allround bestuurder binnen. Zijn ervaring in de gemeentepolitiek en in de welzijnswereld is komt goed van pas met het oog op de ontwikkelingen in de ouderenzorg. Hij kent de regio zeer goed, heeft een uitstekend netwerk en een aansprekende visie op de toekomst van onze organisatie.”

Present en Waardeburgh zijn per 1 juni 2023 bestuurlijk gefuseerd. De juridische fusie vindt per 1 januari 2024 plaats. Vanaf dat moment is het dus één organisatie.

Michiel (50) is getrouwd, heeft drie kinderen en woont in Zwijndrecht. Hij heeft een duidelijke visie voor de komende tijd: “Goede kwaliteit van leven en eigen regie voor de ouderen in de regio vind ik erg belangrijk. Samen ervoor zorgen dat zij zich bij ons thuis voelen en de passende zorg en ondersteuning krijgen die nodig is. Of dit nu in de thuissituatie is of op één van onze locaties. Ik zie ernaar uit om, samen met iedereen die betrokken is aan de ontwikkeling van Present-Waardeburgh, te bouwen en antwoorden te vinden op de uitdagingen die op ons afkomen.”

Al in december begint Michiel aan zijn inwerkprogramma. Hij gaat zo snel mogelijk met medewerkers kennis maken. We zien uit naar de samenwerking met Michiel. Van Gijsbert gaan we op passende wijze afscheid nemen.

Raad van Toezicht

We staan u graag te woord

Bonkelaarplein 12
3363 EL Sliedrecht
Onze cliënten geven
Stichting Waardeburgh:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
8.2

Stichting Waardeburgh is 119 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.2.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland