Rolstoelfiets voor bewoners Parkzicht

Sinds enkele weken kunnen bewoners van Waardeburgh zorgcentrum Parkzicht in Sliedrecht gebruikmaken van een rolstoelfiets. Zeker in de zomer is het fijn om er heerlijk eropuit te gaan. Met de rolstoelfiets is het nu allemaal mogelijk. Waardeburgh hoopt dat in de zomer veel medewerkers met onze bewoners en de rolstoelfiets heerlijk naar buiten kunnen. Mevrouw van Rekom was vandaag de gelukkige, zij mocht samen met activiteitenbegeleidster Sera een rondje fietsen. De medewerkers zijn erg blij én dankbaar dat zij de rolstoelfiets mochten ontvangen.

Rolstoelfiets
Het bijzondere van deze fiets is dat er geen transfer nodig is tussen de rolstoel en de fiets. De kantelbare oprijplaat maakt het mogelijk de rolstoel eenvoudig zonder tilhulp op de rolstoelfiets te rijden en goed vast te zetten. Als extra heeft de rolstoelfiets een elektromotor voor een comfortabele trapondersteuning die het fietsen nog makkelijker maakt.

Donatie
De rolstoelfiets werd officieel overhandigt door de heren Vonk en Koppelaar namens de stichting Vrienden van Waardeburgh die de aanschaf van deze rolstoelfiets mogelijk maakte. De stichting wil het leven en welzijn van de bewoners van Waardeburgh en waar mogelijk ook van de thuiswonende cliënten van Waardeburgh nog aangenamer maken. Dit doen zij door kleinschalige projecten te realiseren, waarvoor geld beschikbaar is door middel van giften.

We staan u graag te woord

Bonkelaarplein 12
3363 EL Sliedrecht
Onze cliënten geven
Stichting Waardeburgh:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
8.2

Stichting Waardeburgh is 119 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.2.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland