• Home
  • Nieuws
  • Update: coronabesmettingen in Waardeburgh-locaties

Update: coronabesmettingen in Waardeburgh-locaties

In drie van de vier woonzorgcentra van Waardeburgh zijn momenteel bewoners die besmet zijn met het coronavirus. In dit bericht leest u over de huidige stand van zaken.

Zorgcentrum De Waard


In zorgcentrum De Waard in Alblasserdam zijn enkele bewoners met corona. Alle bewoners kunnen bezoek ontvangen; de eerste contactpersonen zijn geïnformeerd over de aangepaste bezoekregeling.

Verpleeghuis Overslydrecht


In verpleeghuis Overslydrecht zijn meerdere bewoners - verspreid over meerdere verdiepingen - helaas besmet met het coronavirus. Alle bewoners kunnen bezoek ontvangen; de eerste contactpersonen zijn geïnformeerd over de aangepaste bezoekregeling.

Zorgcentrum Parkzicht


In zorgcentrum Parkzicht zijn momenteel geen bewoners met corona. Alle bewoners kunnen bezoek ontvangen; de eerste contactpersonen zijn geïnformeerd over de bezoekregeling.

Zorgcentrum Pedaja


In zorgcentrum Pedaja zijn er momenteel meerdere bewoners - verspreid over meerdere etages - die besmet zijn met het coronavirus. Zij verblijven in hun eigen appartement en worden in isolatie verzorgd. Alle bewoners kunnen bezoek ontvangen; de eerste contactpersonen zijn geïnformeerd over de bezoekregeling.

We staan u graag te woord

Bonkelaarplein 12
3363 EL Sliedrecht
Onze cliënten geven
Stichting Waardeburgh:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
8.2

Stichting Waardeburgh is 119 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.2.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland