• Home
  • Nieuws
  • Vrienden van Waardeburgh schenken duo-fiets aan De Waard

Vrienden van Waardeburgh schenken duo-fiets aan De Waard

Op woensdag 13 april overhandigden de Vrienden van Waardeburgh officieel een duo-fiets aan de bewoners van zorgcentrum De Waard. Met de duo-fiets kunnen de bewoners er samen met een familielid, medewerker of vrijwilliger op uit gaan voor een heerlijke fietstocht in de omgeving.

De duo-fiets is een driewieltandem waarbij mensen náást elkaar kunnen zitten in plaats van achter elkaar. Dat is wel zo gezellig! Hans van Mourik, manager van zorgcentrum De Waard, nam de fiets in ontvangst. Hans: ‘Het is voor veel van onze bewoners goed en leuk om eropuit te gaan en te bewegen in de buitenlucht. Ik ben de Vrienden dan ook bijzonder dankbaar dat zij de aanschaf van deze fiets mogelijk hebben gemaakt. We gaan er veel gebruik van maken voor fietstochten naar bijvoorbeeld de molens.’

Vrienden van Waardeburgh


De stichting Vrienden van Waardeburgh heeft als doel om het leven en welzijn van de bewoners van Waardeburgh zorgcentra nog aangenamer te maken. Dit doet zij door kleinschalige projecten te financieren die niet uit reguliere budgetten kunnen worden betaald. Dankzij donaties kunnen deze wensen vervuld worden.

We staan u graag te woord

Bonkelaarplein 12
3363 EL Sliedrecht
Onze cliënten geven
Stichting Waardeburgh:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
8.2

Stichting Waardeburgh is 119 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.2.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland