• Home
  • Nieuws
  • Vrienden van Waardeburgh schenken duo-fiets aan Overslydrecht

Vrienden van Waardeburgh schenken duo-fiets aan Overslydrecht

Op dinsdag 17 mei overhandigden de Vrienden van Waardeburgh een duo-fiets aan de bewoners van Overslydrecht. Met de duo-fiets kunnen de bewoners er samen met een familielid, medewerker of vrijwilliger op uit gaan voor een heerlijke fietstocht in de omgeving.

De duo-fiets is een driewieltandem waarbij mensen náást elkaar kunnen zitten in plaats van achter elkaar. Dat is wel zo gezellig! De fiets was een wens van welzijnsmedewerker Caroline Heijkoop.  Samen met meneer Hoogland mocht zij de fiets dan ook in ontvangst nemen. Na de overhandiging gingen ze er meteen samen op uit voor een tochtje.

Samen in beweging


‘We zijn blij dat we deze wens als Vrienden van Waardeburgh hebben kunnen realiseren,’ zegt Rita van Ferneij, één van de bestuursleden. ‘En we hopen natuurlijk dat de bewoners veel plezier zullen beleven aan de fiets! Niet alleen is het heerlijk om in de buitenlucht te kunnen bewegen, het is vooral ook fijn om dat samen te kunnen doen.’

Vrienden van Waardeburgh


De stichting Vrienden van Waardeburgh heeft als doel om het leven en welzijn van de bewoners van Waardeburgh zorgcentra nog aangenamer te maken. Dit doet zij door kleinschalige projecten te financieren die niet uit reguliere budgetten kunnen worden betaald. Dankzij donaties kunnen deze wensen vervuld worden.

We staan u graag te woord

Bonkelaarplein 12
3363 EL Sliedrecht
Onze cliënten geven
Stichting Waardeburgh:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
8.2

Stichting Waardeburgh is 119 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.2.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland