Vrijwillige inzet goed geregeld

Waardeburgh heeft het keurmerk ‘Vrijwillige Inzet Goed Geregeld’ van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV) ontvangen. Dit keurmerk toont aan dat Waardeburgh ook goed voor haar vrijwilligers zorgt.

Ruim 600 vrijwilligers zetten zich belangeloos in voor de bewoners van de zorgcentra en de thuiswonende cliënten van Waardeburgh. De inzet van vrijwilligers is onmisbaar. Met het uitreiken van het ‘Goed Geregeld’ keurmerk bevestigt de NOV dat Waardeburgh goed met deze inzet omgaat.

Beoordelaar op bezoek


Een beoordelaar van NOV bracht een bezoek aan Waardeburgh om met eigen ogen te zien hoe het vrijwilligerswerk is geregeld. Ook ging zij in gesprek met vrijwilligers en de vrijwilligerscoördinatoren en werd het vrijwilligersbeleid van Waardeburgh getoetst aan de richtlijnen van de NOV. Met name de goede, open sfeer viel de beoordelaar op.  

Waardering


De vrijwilligerscoördinatoren van de zorgcentra zijn terecht trots op het resultaat. “Het is goed om te horen dat vrijwilligers zich gewaardeerd voelen en dat ook een onafhankelijke beoordelaar zo positief is over de manier waarop we omgaan met onze vrijwilligers.”

We staan u graag te woord

Bonkelaarplein 12
3363 EL Sliedrecht
Onze cliënten geven
Stichting Waardeburgh:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
8.2

Stichting Waardeburgh is 119 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.2.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland