Waardeburgh MaaltijdThuis van start

Na maandenlange voorbereiding is woensdag 1 mei Waardeburgh MaaltijdThuis van start gegaan. De eerste maaltijd is door Hans van Trooijen, vrijwilliger van Stichting Welzijnswerk Sliedrecht, uitgereikt aan mevrouw Duim in Sliedrecht.

Waardeburgh MaaltijdThuis bestaat uit dagverse maaltijden die volledig zijn terug gekoeld en door vrijwilligers van Stichting Welzijnswerk Sliedrecht op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend bij de deelnemers in de gemeente Sliedrecht worden bezorgd. Deze nieuwe service in de gemeente Sliedrecht ondersteunt deelnemers voor wie de thuismaaltijden hun zelfredzaamheid kan vergroten. Er kan een keuze gemaakt worden uit onderdelen van drie heerlijke verschillende menu’s.
In maart is een proef gehouden en daaruit is gebleken dat de deelnemers de maaltijd erg smakelijk vonden. Er is dan ook een grote toename van het aantal deelnemers: van 20 naar meer dan 40.

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie of om zich aan te melden telefonisch contact opnemen met Stichting Welzijnswerk Sliedrecht via telefoonnummer (0184) 42 05 39. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 16.00 uur.

We staan u graag te woord

Bonkelaarplein 12
3363 EL Sliedrecht
Onze cliënten geven
Stichting Waardeburgh:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
8.2

Stichting Waardeburgh is 119 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.2.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland