• Home
  • Nieuws
  • Zes maal op rij gouden keurmerk voor Waardeburgh

Zes maal op rij gouden keurmerk voor Waardeburgh

Voor het zesde jaar op rij is het Gouden PREZO Keurmerk behaald door Waardeburgh zorgcentra Pedaja in Hardinxveld-Giessendam, Overslydrecht en Parkzicht in Sliedrecht en De Waard in Alblasserdam, de thuiszorg en de huishoudelijke ondersteuning in de gemeenten Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam.

In de week van maandag 9 september vond de jaarlijkse externe audit plaats. Een onafhankelijk onderzoekster bezocht alle locaties van Waardeburgh, de thuiszorg en huishoudelijke ondersteuning. De onderzoekster nam interviews af bij managers, medewerkers en adviesgremia, maar ook bij cliënten waarbij de kwaliteit van onze zorg bij de gebruiker werd getoetst. Deze interviews resulteerden in het Gouden Keurmerk; het hoogste keurmerk dat behaald kan worden in de zorg. Uniek aan dit keurmerk is dat de tevredenheid van cliënten over de geleverde prestaties bepalend is voor het behalen van dit keurmerk. Het definitieve keurmerk zal half november in de vorm van een certificaat worden uitgereikt.

Trots
“PREZO haal je niet zo maar. We zijn trots op het resultaat dat we met elkaar hebben behaald!”, laat Peter de Wit, bestuurder van Waardeburgh, weten. “De zes keurmerken zijn een bekroning op het werk van onze medewerkers, het werken aan de kwaliteit van zorg door in te spelen op de behoefte van de cliënten en de ruimte die medewerkers nemen en geven om veranderingen toe te passen in hun werkzaamheden.”

Wat is PREZO?
PREZO is een integraal kwaliteitsmodel voor de zorg. Het is een praktische en methodische manier van werken aan en denken over continue kwaliteitsverbetering met en vanuit het perspectief van de cliënt. PREZO gaat uit van de landelijke eisen voor goede zorg. Door middel van onafhankelijke toetsing kan het PREZO keurmerk worden behaald.

We staan u graag te woord

Bonkelaarplein 12
3363 EL Sliedrecht
Onze cliënten geven
Stichting Waardeburgh:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
8.2

Stichting Waardeburgh is 119 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.2.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland