Deel uw mening of klacht

Wij horen graag van u

De medewerkers van Waardeburgh zetten zich dagelijks in voor onze cliënten. Maar hoe tevreden bent u over onze zorg- en dienstverlening? Wat gaat er goed en wat kan beter? Kwaliteit van zorg vinden wij ontzettend belangrijk en daarom horen we graag uw ervaringen.

ZorgkaartNederland


Op ZorgkaartNederland kunt u een cijfer geven en uw mening delen over onze zorgorganisatie. Zo geeft u ons meer inzicht in onze prestaties en kunnen wij onze zorg nog beter afstemmen op uw wensen. Bovendien helpt uw waardering anderen in hun zoektocht naar de zorg die het beste aansluit op hun persoonlijke situatie. Want de beste zorg, dat willen we allemaal.

Klacht indienen


Heeft u een klacht? Meld het ons dan direct! U kunt uw klacht indienen via het formulier Registratie Ter Verbetering. U ontvangt binnen twee weken schriftelijk of telefonisch een bevestiging dat uw klacht in behandeling is genomen. Binnen vier weken ontvangt u bericht over de afhandeling van uw klacht.  Meer informatie vindt u in de klachtregeling.

Vul een Registratie Ter Verbetering in

Klacht in verband met de uitvoering van de Wet Zorg en Dwang (Wzd)


De Wzd kent een aantal mogelijkheden als u vragen hebt over of het niet eens bent met beslissingen die te maken hebben met deze wet. Het moet dan gaan over zaken als het toepassen van onvrijwillige zorg bij cliënten die wilsonbekwaam zijn om in deze de juiste beslissing te nemen.

U kunt contact opnemen met een externe cliëntenvertrouwenspersoon Wzd om daar uw verhaal te doen. De externe vertrouwenspersoon is een wettelijk voorgeschreven onafhankelijke functionaris die u kan ondersteunen en informatie kan geven bij vragen die er ontstaan rondom onvrijwillige zorg. Daarnaast kan de cliëntvertrouwenspersoon ondersteuning bieden bij problemen rond de opname of het verblijf in een zorginstelling en in het doorlopen van de klachtenprocedure.

 De onafhankelijke cliëntvertrouwenspersoon is werkzaam bij Adviespunt Zorgbelang. Deze is bereikbaar onder telefoonnummer: 088 929 40 99 of via het contactformulier op de website. De clientvertrouwenspersoon die aan Waardeburgh gekoppeld is, is Esther Meppelink.

We staan u graag te woord

Bonkelaarplein 12
3363 EL Sliedrecht
Onze cliënten geven
Stichting Waardeburgh:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
8.2

Stichting Waardeburgh is 119 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.2.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland