Active Cues trakteert zorgmedewerkers op een high tea

“Wat zullen onze bewoners hiervan genieten!” Vorige week werden medewerkers van Waardeburgh Overslydrecht getrakteerd op een high tea voor het hele team. Het was eigenlijk een cadeautje voor hen, maar deze zorgmedewerkers in hart en nieren konden het niet laten: hun gedachten gingen eerst naar hun bewoners. En laat dat nu net de reden zijn dat Active Cues ze eens flink in het zonnetje wilde zetten!

Op 12 mei, de Dag van de Verpleging, stonden zorgmedewerkers in Nederland en België in het stralende middelpunt. Om hen te bedanken voor hun mooie werk en alle geluksmomenten die zij verspreiden, wilde Active Cues iets terugdoen. Daarom vroegen wij op onze Facebookpagina: welke zorgmedewerker zet jij in het zonnetje? Deze vraag bleek niet aan dovemansoren gericht, want de nominaties en verhalen stroomden binnen. De drie mooiste verhalen werden beloond met een heerlijke high tea voor het hele team.

Hart op de goede plek
Moniek de Ruijter van zorgcentrum Overslydrecht (Waardeburgh), de winnaar van de eerste high tea, werd genomineerd door haar collega Tamara: “Een zorgmedewerker met haar hart op de goede plek: ze zorgt goed voor de bewoners en krijgt altijd een glimlach op hun gezicht getoverd”, zei Tamara in haar reactie. “Monieks specialiteit is dat ze de bewoners er extra verzorgd laat uitzien. Ze lakt de nagels met een lief kleurtje, doet hun make-up en helpt ze met een leuk kapsel.” Toen de medewerkers van Overslydrecht de gedekte tafel vol lekkers zagen, konden ze hun ogen niet geloven: “Dit is toch niet normaal?”

...

Bron: Tovertafel.nl
Terug