Barbecue Vriendenteam

Zaterdag 1 september jl. zijn alle extramurale cliënten die huishoudelijke hulp en/of zorg van Waardeburgh ontvangen, uitgenodigd voor een gezellige zomerbingo met aansluitend een barbecue in zorgcentrum Parkzicht in Sliedrecht.

Het was een gezellige drukte, de Sjttul werd ingezet om alle cliënten thuis op te halen. De deelnemers begonnen vol spanning aan de bingo.
Het vriendenteam had de prijzen zo ingekocht dat alle deelnemers prijs hadden. Na de diverse bingoronden kwam zelfs de Waardeburghse Jan Smit nog een optreden verzorgen.
De middag werd afgesloten met een barbecue die verzorgd werd door de koks van Waardeburgh. Met hulp van het Vriendenteam werd het eten uitgeserveerd.

De middag is een initiatief vanuit het Vriendenteam van Waardeburgh.
Elke twee maanden verzorgen zij op zaterdag een uitje voor de extramurale cliënten. Ook gaat het Vriendenteam er op uit met de Sjuttul en kijken en luisteren zij goed naar de wensen van de cliënten.
Er wordt altijd massaal op de uitnodigingen ingegaan. Een sfeervol uitje op de zaterdagmiddag waarbij humor de boventoon speelt draagt daar zeker aan bij.
Terug