Feestelijk muziekoptreden voor Dag van de Ouderen in De Waard

Op maandag 1 oktober a.s. is het de Internationale Dag van de Ouderen. Daarom organiseren Waardeburgh en Smile op vrijdag 28 september a.s. van 14.30 uur tot 16.15 uur een feestelijke muziekmiddag voor senioren in Waardeburgh zorgcentrum De Waard, de Alblashof 1B te Alblasserdam.
Zanger Paul Sellers geeft deze middag een feestelijk muzikaal optreden. Paul Sellers is een veelgevraagde zanger met een uitgebreid repertoire. Komt u ook gezellig luisteren en meezingen?

Waardeburgh biedt u gratis toegangskaarten aan. De kaarten zijn vanaf 11 september tot en met 24 september a.s. verkrijgbaar bij Smile, Maasstraat 30 in Alblasserdam (maandag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 12.00 uur) en bij de receptie van zorgcentrum De Waard, de Alblashof 1B in Alblasserdam (tijdens kantooruren). Bij het afhalen van de toegangskaarten koopt u (minimaal) twee consumptiemunten ter waarde van € 3,- die u tijdens deze muziekmiddag kunt inwisselen voor diverse consumpties. De feestelijke muziekmiddag begint om 14.30 en duurt tot 16.15 uur.

Graag tot dan!
Terug