Gezondheidsmarkt in Waardeburgh zorgcentrum Overslydrecht

Waardeburgh hecht veel waarde aan gezondheid. Ouderen blijven langer zelfstandig thuis wonen en willen natuurlijk zo lang mogelijk vitaal blijven. Om deze reden organiseert Waardeburgh op woensdag 13 november a.s. voor haar extramurale cliënten uit Sliedrecht een gezondheidsmarkt. Het doel is om deze cliënten en hun introducees verder kennis te laten maken met de diensten en activiteiten van Waardeburgh.

Op deze gezondheidsmarkt wordt er door onze paramedische dienst en verpleegkundigen een gezondheidscheck aangeboden waaronder een valrisico inventarisatie, het meten van de bloeddruk, wegen, het meten van het insulinegehalte en meten van het BMI. Ook kunnen zij informatie verkrijgen over o.a. het Waardeburghplus-lidmaatschap, vrijwilligerswerk, MaaltijdThuis, waar uiteraard ook van geproefd kan worden. Op deze markt kan worden ervaren en ontdekken hoe Waardeburgh kan ondersteunen bij vitaliteit en zelfstandigheid.

Praktische informatie
De gezondheidsmarkt wordt gehouden in Waardeburgh zorgcentrum Overslydrecht. Overslydrecht is gevestigd aan de Scheldelaan 3 in Sliedrecht. De markt begint om 14.00 uur en eindigt om 16.00 uur. De toegang is gratis.
Terug