Kerstdiners bij Waardeburgh

Jaarlijks organiseert zorgorganisatie Waardeburgh in haar zorgcentra met zeer veel genoegen de traditionele kerstdiners. Al jaren zijn deze diners een groot succes. Waardeburgh vindt dat kerst één van de meest bijzondere periodes van het jaar is, daarom zet zij deze traditie in 2017 voort. Bent u er ook bij?

Manager restauratieve dienst Hans van Mourik vertelt: “We serveren een heerlijke eendenborstfilet met een saus van rood fruit vooraf. Vervolgens een heerlijke heldere tomaten bouillon met tuinkruiden samen met sesambrood en huisgemaakte kruidenboter. Daarna kunt u genieten van een vleestrio op een stamppotje van rucola met bacon. Deze gerechten worden aan tafel geserveerd. Tot slot een kerstdessert! Dit is een taartje van witte chocolademousse met slagroom. De avond wordt afgesloten met koffie of thee.”

Kerstdiners
De kerstdiners vinden plaats op:
- Donderdag 21 december 2017 in Parkzicht, Lijsterweg 27, Sliedrecht.
- Vrijdag 22 december 2017 in Pedaja, Claversweer 1, Hardinxveld-Giessendam.
- Zaterdag 23 december 2017 in De Waard, De Alblashof 1B, Alblasserdam.
- Zaterdag 23 december 2017 in Overslydrecht, Scheldelaan 3, Sliedrecht.
De zaal gaat voor alle diners om 17.00 uur open. Het diner wordt vanaf 17.30 uur geserveerd.

Aanmelden en kosten
U kunt zich aanmelden voor één van de kerstdiners bij de receptie van het zorgcentrum van uw keuze. In zorgcentrum Overslydrecht kunt u zich aanmelden bij de medewerkers van de keuken op werkdagen van 14.00 uur tot 15.30 uur. Aanmelden kan tot maandag 4 december 2017.
De kosten voor het kerstdiner bedragen slechts € 24,- per persoon. U kunt dit bedrag bij aanmelding betalen.

Vervoer
Heeft u vervoer nodig? Vraag dan naar de mogelijkheden voor gratis Sjuttul vervoer naar het kerstdiner en weer terug naar huis. Neem hierover uiterlijk maandag 4 december 2017 contact op met het bedrijfsbureau via de gratis Seniorenzorglijn (0800) 456 0 456, keuze 3.
Terug