Neem een kijkje in de zorg bij Waardeburgh

Tijdens de landelijke week van Zorg en Welzijn van 11 maart tot en met 16 maart a.s. organiseert Waardeburgh op dinsdag 12 maart a.s. een Open Dag. Waardeburgh zorgcentra De Waard in Alblasserdam en Parkzicht in Sliedrecht openen hun deuren voor het grote publiek van 14.00 uur tot 19.00 uur.

Tijdens de Open Dag worden er rondleidingen langs diverse disciplines van de zorgorganisatie georganiseerd en krijg je een idee van de dagelijkse gang van zaken. Zorgverlenen wordt gedaan met professioneel betrokken personeel, ieder binnen zijn of haar eigen expertise. Denk hierbij aan verzorgenden, maar ook activiteitenbegeleiders, medewerkers in de restauratieve en technische dienst en uit de huishouding. Je kunt enkele van deze medewerkers deze dag ontmoeten en een praatje maken over de zorg, welzijn en diensten van Waardeburgh.

Je bent van harte welkom in zorgcentrum De Waard, De Alblashof 1B in Alblasserdam en in zorgcentrum Parkzicht, Lijsterweg 27 in Sliedrecht.

De Open Dag is voor iedereen met interesse in werken in de zorg: studenten, zorgprofessionals, zij-instromers, herintreders en vrijwilligers.
Terug