Vismenu bij Aan Tafel in de Peulenhof

Op woensdag 19 september a.s. serveren de koks van Waardeburgh bij Aan Tafel in de Peulenhof in  Hardinxveld-Giessendam een overheerlijk vismenu. Als voorgerecht krijgt u een kop gebonden mosterdsoep. Daarna serveren we een gebakken vis met wortelen en doperwten en gekookte aardappelen. Als nagerecht is er aardbeienvla.

De maaltijd is met zorg samengesteld en wordt bereid in de keuken van Waardeburgh zorgcentrum Pedaja en opgediend door enthousiaste vrijwilligers. Belangstellenden zijn vanaf 11.45 uur welkom. De kosten bedragen € 10,50, exclusief consumpties. Bent u lid van Waardeburghplus? Dan betaalt u €10,-. Aanmelden is noodzakelijk en kan tot vrijdag 15 september a.s. bij Waardeburgh zorgcentrum Pedaja, via telefoonnummer (0184) 61 77 22. De Peulenhof is gevestigd op Venusstraat 1a te Hardinxveld-Giessendam. De ingang van de recreatiezaal is aan de achterzijde van het gebouw. U bent van harte welkom!

Iedere maand komen senioren uit Hardinxveld-Giessendam en omgeving samen in de Peulenhof om te genieten van een heerlijk driegangendiner. De maaltijden worden door Waardeburgh georganiseerd onder de naam ‘Aan Tafel’. De ‘Aan Tafel’ in de Peulenhof wordt iedere derde woensdag van de maand gehouden.
Terug