Waardeburgh MaaltijdThuis in Sliedrecht

Stichting Welzijn Sliedrecht (SWS) en Waardeburgh starten 1 april 2019 met een maaltijdenservice in de gemeente Sliedrecht. Donderdag 8 november jl. was de kick-off bijeenkomst waar medewerkers van Waardeburgh en vrijwilligers van SWS met elkaar kennis konden maken. De nieuwe maaltijdenservice heet Waardeburgh MaaltijdThuis en is bedoeld voor senioren die nog thuis wonen en  andere inwoners van Sliedrecht die niet in staat zijn om te koken.  

Waardeburgh verzorgt de maaltijden en SWS is verantwoordelijk voor de bezorging en het administratieve gedeelte, zoals aanmelding en facturering. De maaltijd is koelvers en wordt drie keer per week bij de cliënt bezorgd. Voor de maaltijden worden zoveel mogelijk dagverse producten gebruikt en er wordt bij het klaarmaken van de maaltijden rekening gehouden met allergieën en dieetwensen.

Pamela van der Kruk, directeur SWS, gaf tijdens de bijeenkomst aan: “Goede voeding is voor iedereen belangrijk, helemaal voor senioren. Maar ook de welzijns- en signaleringsfunctie is belangrijk. Wanneer onze vrijwilligers de maaltijden brengen, kijken we meteen of alles in orde is.” Waardeburgh kan een meerwaarde leveren aan de maaltijdenservice “Vers, goed en eerlijk eten, daar staat Waardeburgh voor. Wij vinden het belangrijk dat we de herkomst van onze producten kunnen herleiden.” aldus Hans van Mourik, manager Restauratieve Dienst van Waardeburgh.
Waardeburgh en SWS zorgen samen voor maaltijden voor Sliedrechters uit Sliedrecht!
Terug