Wat kunt u verwachten?

Op dit moment hebben bieden wij op de verschillende locaties onderstaande sociëteiten. Bij elke sociëteit staat een korte beschrijving wat u zoal kunt verwachten. Kom vrijblijvend langs, u bent van harte welkom!

Seniorendagsociëteit
Biedt u begeleiding en structuur. Samen werken we aan uw zelfredzaamheid, zodat u langer thuis kunt blijven wonen. Maar ook gezelligheid en ondersteuning voor u en uw mantelzorgers. Voor deze sociëteit heeft u een WMO Indicatie nodig.

Seniorendagsociëteitplus
Biedt u intensieve, doelgerichte professionele begeleiding binnen een kleine groep. Deze groep wordt ondersteund door een psychologe en biedt ondersteuning aan de mantelzorger. Voor deze sociëteit heeft u een WMO indicatie nodig.

Loungesociëteit
Onder het genot van een kop koffie of thee kunt u met elkaar in gesprek over het nieuws van de dag of andere onderwerpen die u bezig houden en samen met andere senioren ontspannen.

Spelsociëteit
Naast het drinken van een kop koffie of thee, doen we samen een gezelschapsspel of denksport.

Bewegensociëteit
Voor de actieve senioren én voor degenen die hun spieren soepel willen houden of maken, is er de bewegensociëteit. Het aanbod varieert van fitness en seniorengym tot koersbal en darten.

Kooksociëteit
Kookt u graag en vindt u het leuk om dit met anderen te doen? Probeert u graag nieuwe recepten uit en wilt u deze delen met andere kookliefhebbers? Bezoek dan de kooksociëteit!

Breicafé sociëteit
Jong en oud komen samen! Breien en haken is populair bij alle leeftijden. Neem uw eigen handwerk mee, vraag advies of help anderen.

Muzieksociëteit
Heeft u gevoel voor muziek? Bezoek de muzieksociëteit! Onder begeleiding van een professional gaan we samen muziek maken, zingen, beluisteren of bespreken we liederen die ons raken.

Bezinningsociëteit
Samen bespreken we een gedeelte uit de Bijbel. De bezinningsociëteit is te vergelijken met een Bijbelkring.

Computersociëteit
Wilt u bijblijven in deze digitale wereld? Bij de computersociëteit leert u omgaan met computers en diverse computerprogramma’s.

Seniorenbioscoop
De recreatieruimte van de locatie wordt omgebouwd tot bioscoop. Samen kijken we een film en kunnen we, indien gewenst, de film met elkaar nabespreken.

Quiltsociëteit
Met elkaar quilten in een gezellige omgeving. Neem uw eigen quiltdeken mee en stimuleer en leer van elkaar.

Bezoekservice
Een opgeleide vrijwilliger bezoekt mensen met een vorm van dementie om de mantelzorger bij te staan of te vervangen.