Welkom Aan Tafel in het MFC Maasplein

Iedere woensdag organiseren Waardeburgh en Smile in het MFC Maasplein een ‘Aan Tafel’. Een gezamenlijke maaltijd voor senioren. U bent van harte welkom om ‘Aan Tafel’ te schuiven!

Bij ‘Aan Tafel’ serveren de koks van Waardeburgh een complete middagmaaltijd. Het menu bestaat uit drie gangen en wordt bereid in de eigen keuken van Waardeburgh zorgcentrum De Waard in Alblasserdam. De maaltijd kost slechts € 6,50 (exclusief consumpties) en wordt gehouden van 12.00 tot 13.30 uur in het MFC Maasplein, Maasstraat 30 in Alblasserdam.

Aanmelden is noodzakelijk en kan tijdens kantooruren tot uiterlijk 14.00 uur op de vrijdag van te voren via de receptie van zorgcentrum De Waard via telefoonnummer (078) 692 15 15.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Waardeburgh via de gratis Seniorenzorglijn (0800) 456 0 456.

Het menu
Hieronder kunt u alvast de menu's voor de komende tijd zien. Wij hopen u te ontmoeten bij de Aan Tafel in het MFC Maasplein.

Menu woensdag 19 september, aanmelden uiterlijk vrijdag 14 september.
Heldere aspergesoep of een rundvleesslaatje.
Bloemkool met een sausje, een rundersaucijsje en gekookte aardappelen of maaltijd erwtensoep met een broodje katenspek.
Abrikozenkwark of yoghurt.

Menu woensdag 26 september, aanmelden uiterlijk vrijdag 21 september.
Heldere groentesoep of gebonden broccolisoep.
Wortelen met een gebakken lekkerbek en gekookte aardappelen of spaghettischotel met rauwkost.
Sinaasappelvla of een fruitcocktail.

Menu woensdag 3 oktober, aanmelden uiterlijk vrijdag 28 september.
Iedere eerste woensdag is het patatdag. Vooraf serveren wij een heerlijke soep. Het hoofdgerecht is een patatje met een snack. We sluiten de maaltijd af met een toetje!

Menu woensdag 10 oktober, aanmelden uiterlijk vrijdag 5 oktober.
Heldere Chinese tomatensoep of gebonden kervelsoep.
Stamppot boerenkool met rookworst of patat frites met rundstoofpot en appelcompote.
Bosvruchtenvla of een fruitcocktail.

Menu woensdag 17 oktober, aanmelden uiterlijk vrijdag 12 oktober.
Heldere groentesoep of gebonden kerriesoep.
Stamppot zuurkool met rookworst of sambalboontjes met Indisch rundvlees en aardappelpuree.
Vanillevla of een fruitcocktail.

Menu woensdag 24 oktober, aanmelden uiterlijk vrijdag 19 oktober.
Heldere aspergesoep of een rundvleesslaatje.
Bloemkool met een sausje, een rundersaucijsje en gekookte aardappelen of maaltijd erwtensoep met een broodje katenspek.
Abrikozenkwark of yoghurt.

Menu woensdag 31 oktober, aanmelden uiterlijk vrijdag 26 oktober.
Heldere groentesoep of gebonden broccolisoep.
Wortelen met een gebakken lekkerbek en gekookte aardappelen of spaghettischotel met rauwkost.
Sinaasappelvla of een fruitcocktail.

Menu woensdag 7 november, aanmelden uiterlijk vrijdag 2 november.
Iedere eerste woensdag is het patatdag. Vooraf serveren wij een heerlijke soep. Het hoofdgerecht is een patatje met een snack. We sluiten de maaltijd af met een toetje!

Menu woensdag 14 november, aanmelden uiterlijk vrijdag 9 november.
Heldere Chinese tomatensoep of gebonden kervelsoep.
Stamppot boerenkool met rookworst of patat frites met rundstoofpot en appelcompote.
Bosvruchtenvla of een fruitcocktail.

Menu woensdag 21 november, aanmelden uiterlijk vrijdag 16 november.
Heldere groentesoep of gebonden kerriesoep.
Stamppot zuurkool met rookworst of sambalboontjes met Indisch rundvlees en aardappelpuree.
Vanillevla of een fruitcocktail.

Menu woensdag 28 november, aanmelden uiterlijk vrijdag 23 november.
Heldere aspergesoep of een rundvleesslaatje.
Bloemkool met een sausje, een rundersaucijsje en gekookte aardappelen of maaltijd erwtensoep met een broodje katenspek.
Abrikozenkwark of yoghurt.

Menu woensdag 5 december, aanmelden uiterlijk vrijdag 30 november.
Iedere eerste woensdag is het patatdag. Vooraf serveren wij een heerlijke soep. Het hoofdgerecht is een patatje met een snack. We sluiten de maaltijd af met een toetje!

Menu woensdag 12 december, aanmelden uiterlijk vrijdag 7 december.
Heldere tomatensoep of gebonden aspergesoep.
Hutspot met gesneden klapstuk of tuinboontjes met spek en ui, een half-om-half gehaktbal en aardappelpuree.
Roomvla of yoghurt.