Welkom Aan Tafel in het MFC Maasplein

Iedere woensdag organiseren Waardeburgh en Smile in het MFC Maasplein een ‘Aan Tafel’. Een gezamenlijke maaltijd voor senioren. U bent van harte welkom om ‘Aan Tafel’ te schuiven!

Bij ‘Aan Tafel’ serveren de koks van Waardeburgh een complete middagmaaltijd. Het menu bestaat uit drie gangen en wordt bereid in de eigen keuken van Waardeburgh zorgcentrum De Waard in Alblasserdam. De maaltijd kost slechts € 6,75 (exclusief consumpties) en wordt gehouden van 12.00 tot 13.30 uur in het MFC Maasplein, Maasstraat 30 in Alblasserdam.

Aanmelden is noodzakelijk en kan tijdens kantooruren tot uiterlijk 14.00 uur op de vrijdag van te voren via de receptie van zorgcentrum De Waard via telefoonnummer (078) 692 15 15.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Waardeburgh via de gratis Seniorenzorglijn (0800) 456 0 456.

Het menu
Hieronder kunt u alvast de menu's voor de komende tijd zien. Wij hopen u te ontmoeten bij de Aan Tafel in het MFC Maasplein.  

Menu woensdag 29 mei, aanmelden uiterlijk vrijdag 24 mei 2019.
Heldere groentesoep of Chinese kippensoep.
Spinazie roomsaus met een gehaktbal in braadjus en gekookte aardappelen of babi pangang met mihoen en kroepoek.
Vanillevla of fruitcocktail.

Menu woensdag 5 juni, aanmelden uiterlijk vrijdag 31 mei 2019.
Iedere eerste woensdag van de maand is het patatdag. Wat inhoudt dat we een soepje vooraf serveren. Patat met snack als hoofdgerecht en daarna nog een toetje.

Menu woensdag 12 juni,  aanmelden uiterlijk vrijdag 7 juni 2019.
Heldere ossenstaartsoep of gebonden Toscaanse tomatensoep.
Gekookte witlof met een kipdijfilet in braadjus en gekookte aardappelen of spaghetti bolognese met rauwkost.
Karamelvla of yoghurt.

Menu woensdag 19 juni,  aanmelden uiterlijk vrijdag 14 juni 2019.
Heldere juliennesoep of gebonden tomatensoep.
Bietjes met ui en een speklapje in braadjus en gekookte aardappelen of appelcompote met een kippenpoot in braadjus met gebakken aardappelbolletjes.
Sinaasappelvla of fruitcocktail.

Menu woensdag 26 juni,  aanmelden uiterlijk vrijdag 21 juni 2019.
Heldere groentesoep of gebonden kerriesoep.
Andijvie met een kipcordon blue in braadjus en gekookte aardappelen of Indisch rundvlees met sambalboontjes en witte rijst.
Vanillevla of fruitcocktail.

Menu woensdag 3 juli, aanmelden uiterlijk vrijdag 28 juni 2019.
Iedere eerste woensdag van de maand is het patatdag. Wat inhoudt dat we een soepje vooraf serveren. Patat met snack als hoofdgerecht en daarna nog een toetje.

Menu woensdag 10 juli, aanmelden uiterlijk vrijdag 5 juli 2019.
Heldere kippensoep of Chinese tomatensoep.
Snijbiet met een roomschnitzel in braadjus en gekookte aardappelen of nasi goreng met kipsaté en kroepoek.
Frambozenvla of fruitcocktail.

Menu woensdag 17 juli, aanmelden uiterlijk vrijdag 12 juli 2019.
Heldere ossenstaartsoep of gebonden Toscaanse soep.
Gekookte witlof met een kipdijfilet in braadjus en gekookte aardappelen of macaroni Bolognese met rauwkost.

Menu woensdag 24 juli, aanmelden uiterlijk vrijdag 19 juli 2019.
Heldere juliennesoep of gebonden tomatensoep.
Bietjes met ui en een speklapje in braadjus en gekookte aardappelen of appelcompote met een kippenpoot in braadjus en gebakken aardappelbolletjes.  
Sinaasappelvla of fruitcocktail.

Menu woensdag 31 juli, aanmelden uiterlijk vrijdag 26 juli 2019.
Heldere groentesoep of gebonden kerriesoep.
Andijvie met een kipcordonbleu in braadjus en gekookte aardappelen of Indisch rundvlees met sambalboontjes en witte rijst.
Vanillevla of fruitcocktail.