Welkom Aan Tafel in het MFC Maasplein

HIedere woensdag organiseren Waardeburgh en Smile in het MFC Maasplein een ‘Aan Tafel’. Een gezamenlijke maaltijd voor senioren. U bent van harte welkom om ‘Aan Tafel’ te schuiven!

Bij ‘Aan Tafel’ serveren de koks van Waardeburgh een complete middagmaaltijd. Het menu bestaat uit drie gangen en wordt bereid in de eigen keuken van Waardeburgh zorgcentrum De Waard in Alblasserdam. De maaltijd kost slechts € 6,75 (exclusief consumpties) en wordt gehouden van 12.00 tot 13.30 uur in het MFC Maasplein, Maasstraat 30 in Alblasserdam.

Aanmelden is noodzakelijk en kan tijdens kantooruren tot uiterlijk 14.00 uur op de vrijdag van te voren via de receptie van zorgcentrum De Waard via telefoonnummer (078) 692 15 15.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Waardeburgh via de gratis Seniorenzorglijn (0800) 456 0 456.

Het menu
Hieronder kunt u alvast de menu's voor de komende tijd zien. Wij hopen u te ontmoeten bij de Aan Tafel in het MFC Maasplein


Menu woensdag 18 september, aanmelden uiterlijk vrijdag 13 september 2019.
Heldere minestronesoep of gebonden broccolisoep.
Wortelen met een lekkerbek met remouladesaus en gebakken aardappelen of gekookte prei met een blinde vink in braadjus met gekookte aardappelen.
Sinaasappelvla of yorhurt.

Menu woensdag 25 september, aanmelden uiterlijk vrijdag 20 september 2019.
Heldere tomatensoep of gebonden aspergesoep.
Vijfschaft met runderrookworst in braadjus of spruiten met een Bretonse kipgehaktbal in braadjus en aardappelpuree.
Roomvla of yoghurt.

Menu woensdag 2 oktober, aanmelden uiterlijk vrijdag 27 september 2019.
Iedere eerste woensdag van de maand is het patatdag. Wat inhoudt dat we een soepje vooraf serveren. Patat met snack als hoofdgerecht en daarna nog een toetje.

Menu woensdag 9 oktober, aanmelden uiterlijk vrijdag 4 oktober 2019.
Heldere groentesoep of gebonden kerriesoep.
Stamppot zuurkool met rookworst in braadjus of sambalboontjes met Indisch rundvlees en witte rijst.
Vanillevla of een fruitcocktail.

Menu woensdag 16 oktober, aanmelden uiterlijk vrijdag 11 oktober 2019.
Heldere aspergesoep of een rundvleesslaatje.
Bloemkool met saus met een rundersaucijsje in braadjus en gekookte aardappelen of maaltijd erwtensoep met een broodje met katenspek.
Abrikozenkwark of yoghurt.

Menu woensdag 23 oktober, aanmelden uiterlijk vrijdag 18 oktober 2019.
Heldere minestronesoep of gebonden broccolisoep.
Wortelen met een lekkerbek in remouladesaus met gebakken aardappelen of gekookte prei met een blindevink in braadjus met gekookte aardappelen.
Sinaasappelvla of yoghurt.

Menu woensdag 30 oktober, aanmelden uiterlijk vrijdag 25 oktober 2019.
Heldere tomatensoep of gebonden aspergesoep.
Vijfschaft met runderrookworst in braadjus of spruiten met een Bretonse kipgehaktbal in braadjus met aardappelpuree.
Roomvla of yoghurt.

Menu woensdag 6 november, aanmelden uiterlijk vrijdag 1 november 2019.
Heldere Chinese tomatensoep of gebonden kervelsoep.
Stamppot boerenkool met rookworst in braadjus of runderstoofpot met appelcompote met gebakken aardappelen.
Bosvruchtenvla of fruitcocktail.

Menu woensdag 13 november, aanmelden uiterlijk vrijdag 8 november 2019.
Heldere groentesoep of gebonden kerriesoep.
Stamppot zuurkool met rookworst in braadjus of Indisch rundvlees met sambalboontjes en witte rijst.
Vanillevla of fruitcocktail.

Menu woensdag 20 november, aanmelden uiterlijk vrijdag 15 november 2019.
Heldere aspergesoep of een rundvleesslaatje.
Bloemkool in saus met een rundersaucijsje in braadjus en gekookte aardappelen of kip pilav (in saus met perzik en ui) en doperwten met witte rijst.  
Abrikozenkwark of yoghurt.

Menu woensdag 27 november, aanmelden uiterlijk vrijdag 22 november 2019.
Heldere minestronesoep of gebonden broccolisoep.
Wortelen met een lekkerbek in remouladesaus en gebakken aardappelen of gekookte prei met een blinde vink in braadjus en gekookte aardappelen.
Sinaasappelvla of yoghurt.

Menu woensdag 4 december, aanmelden uiterlijk vrijdag 29 november 2019.
Heldere tomatensoep of gebonden aspergesoep.
Vijfschaft met runderrookworst in braadjus of spruiten met een Bretonse kipgehaktbal in braadjus en aardappelpuree.
Roomvla of yoghurt.

Menu woensdag 11 december, aanmelden uiterlijk vrijdag 6 december 2019.
Heldere Chinese tomatensoep of gebonden kervelsoep.
Stamppot boerenkool met rookworst in braadjus of runderstoofpot met appelcompote met gebakken aardappelen.
Bosvruchtenvla of fruitcocktail.

Menu woensdag 18 december, aanmelden uiterlijk vrijdag 13 december 2019.
Heldere groentesoep of gebonden kerriesoep.
Stamppot zuurkool met rookworst in braadjus of Indisch stoofvlees met sambalboontjes met witte rijst.
Vanillevla of fruitcocktail.