Welkom Aan Tafel in De Peulenhof

Iedere maand komen senioren uit Hardinxveld-Giessendam en omgeving samen in de Peulenhof om te genieten van een smakelijke driegangenmaaltijd. De maaltijden worden door Waardeburgh georganiseerd onder de naam ‘Aan Tafel’. De Aan Tafel wordt iedere derde woensdag van de maand gehouden.

De maaltijd is met zorg samengesteld en wordt bereid in de keuken van Waardeburgh Zorgcentrum Pedaja en opgediend door enthousiaste vrijwilligers. Belangstellenden zijn vanaf 11.45 uur welkom.
De kosten bedragen € 10,50 (exclusief consumpties).
De Peulenhof is gevestigd op Venusstraat 1a te Hardinxveld-Giessendam. De ingang van de recreatiezaal is aan de achterzijde van het gebouw.

Aanmelden is noodzakelijk en kan tot de vrijdag van tevoren bij Waardeburgh Zorgcentrum Pedaja, telefoonnummer (0184) 61 77 22.

Menu woensdag 20 december, aanmelden voor vrijdag 15 december 2017
Vandaag serveren wij een kerstlunch! Deze bestaat uit een pasteitje champignonragout vooraf. Daarna heeft u keuze uit diverse luxe broodjes en krentenbrood, diverse soorten beleg, zoals kaas, worst en zoet, een huzarensalade met een eitje. Als nagerecht serveren wij een frisse fruitsalade.