Welkom Aan Tafel in De Peulenhof

Iedere maand komen senioren uit Hardinxveld-Giessendam en omgeving samen in de Peulenhof om te genieten van een smakelijke driegangenmaaltijd. De maaltijden worden door Waardeburgh georganiseerd onder de naam ‘Aan Tafel’. De Aan Tafel wordt iedere derde woensdag van de maand gehouden.

De maaltijd is met zorg samengesteld en wordt bereid in de keuken van Waardeburgh Zorgcentrum Pedaja en opgediend door enthousiaste vrijwilligers. Belangstellenden zijn vanaf 11.45 uur welkom.
De kosten bedragen € 10,50 (exclusief consumpties).
De Peulenhof is gevestigd op Venusstraat 1a te Hardinxveld-Giessendam. De ingang van de recreatiezaal is aan de achterzijde van het gebouw.

Aanmelden is noodzakelijk en kan tot de vrijdag van tevoren bij Waardeburgh Zorgcentrum Pedaja, telefoonnummer (0184) 61 77 22.

Menu woensdag 16 augustus, aanmelden voor vrijdag 11 augustus 2017
Het voorgerecht is een heldere groentesoep. Daarna vervolgen we de maaltijd met chili con carne met witte rijst en tortilla’s en rauwkost. Al nagerecht serveren we dikke yoghurt met honing.

Menu woensdag 20 september, aanmelden voor vrijdag 15 september 2017
We starten met een gebonden mostersoep. Het hoofdgerecht bestaat uit ebakken vis met wortelen, doperwten en gekookte aardappelen. Het nagerecht bestaat uit aardbeienvla.