Welkom Aan Tafel in De Peulenhof

Iedere maand komen senioren uit Hardinxveld-Giessendam en omgeving samen in de Peulenhof om te genieten van een smakelijke driegangenmaaltijd. De maaltijden worden door Waardeburgh georganiseerd onder de naam ‘Aan Tafel’. De Aan Tafel wordt iedere derde woensdag van de maand gehouden.

De maaltijd is met zorg samengesteld en wordt bereid in de keuken van Waardeburgh zorgcentrum Pedaja en opgediend door enthousiaste vrijwilligers. Belangstellenden zijn vanaf 11.45 uur welkom.
De kosten bedragen € 11,00 (exclusief consumpties). Bent u lid van Waardeburghplus dan betaalt u € 10,50.
De Peulenhof is gevestigd op Venusstraat 1a te Hardinxveld-Giessendam. De ingang van de recreatiezaal is aan de achterzijde van het gebouw.

Aanmelden is noodzakelijk en kan tot de vrijdag van tevoren bij Waardeburgh zorgcentrum Pedaja, telefoonnummer (0184) 61 77 22.

Menu woensdag 19 juni, aanmelden uiterlijk vrijdag 14 juni 2019.   
Als voorgerecht serveren wij tomatensoep. Het hoofdgerecht is stamppot snijbonen met oude kaas en een saucijsje. Als nagerecht serveren wij vruchtenkwark.

Menu woensdag 17 juli, aanmelden uiterlijk vrijdag 12 juli 2019 - BBQ vanaf 17.00 uur.    
De BBQ bestaat uit huzarensalade, stokbrood met kruidenboeter en diverse sausjes. Kipspies, speklapje, hamburger en BBQ-worstje. Als nagerecht fruitsalade.

Menu woensdag 21 augustus, aanmelden uiterlijk vrijdag 16 augustus 2019.   
We starten de maaltijd met een heldere groentesoep. Vervolgens serveren we andijvie stamppot met spekjes. We sluiten af met dikke yoghurt met honing.   

Menu woensdag 18 september, aanmelden uiterlijk vrijdag 13 september 2019.  
Als voorgerecht serveren wij een gebonden mosterdsoep. Het hoofdgerecht is wortelen en doperwten met gebakken vis en gekookte aardappelen. Als nagerecht serveren wij aardbeienvla.

Menu woensdag 16 oktober, aanmelden uiterlijk vrijdag 11 oktober 2019.   
Het voorgerecht bestaat vandaag uit heldere aspergesoep. We vervolgen de maaltijd met hete bliksem stamppot met een procureurlapje. We sluiten af met vruchtenyoghurt.

Menu woensdag 20 november, aanmelden uiterlijk vrijdag 15 november 2019.   
We starten de maaltijd met een heldere groentesoep. Vervolgens serveren wij chili con carne met witte rijst, tortilla's en rauwkost. We sluiten af met dikke yoghurt met honing.

Menu woensdag 18 december, aanmelden uiterlijk vrijdag 13 december 2019 - Kerstlunch.   
Als voorgerecht serveren wij een pasteitje met champignonragout. Het hoofdgerecht is diverse luxe broodjes, krentenbrood (zacht brood) en diverse soorten kaas en worst en zoet beleg. Huzarenslaatje met een ei. Als nagerecht serveren wij fruitsalade.