Welkom Aan Tafel in De Peulenhof

Iedere maand komen senioren uit Hardinxveld-Giessendam en omgeving samen in de Peulenhof om te genieten van een smakelijke driegangenmaaltijd. De maaltijden worden door Waardeburgh georganiseerd onder de naam ‘Aan Tafel’. De Aan Tafel wordt iedere derde woensdag van de maand gehouden.

De maaltijd is met zorg samengesteld en wordt bereid in de keuken van Waardeburgh zorgcentrum Pedaja en opgediend door enthousiaste vrijwilligers. Belangstellenden zijn vanaf 11.45 uur welkom.
De kosten bedragen € 10,50 (exclusief consumpties). Bent u lid van Waardeburghplus dan betaalt u €10,-.
De Peulenhof is gevestigd op Venusstraat 1a te Hardinxveld-Giessendam. De ingang van de recreatiezaal is aan de achterzijde van het gebouw.

Aanmelden is noodzakelijk en kan tot de vrijdag van tevoren bij Waardeburgh zorgcentrum Pedaja, telefoonnummer (0184) 61 77 22.

Menu woensdag 18 juli, aanmelden voor vrijdag 13 juli 2018.
BBQ
Dit keer serveren de koks van Waardeburgh een BBQ menu. Er is keuze uit een kipspies, hamburger en een BBQ worstje. Daarnaast serveren wij huzarensalade, diverse sauzen en stokbrood met kruidenboter. Als nagerecht is er een frisse fruitsalade.

Eet u gezellig met ons mee? Voor deze ene keer, begint de Aan Tafel om 16.30 uur. De kosten bedragen €14 (excl. consumpties) en voor Waardeburghplus leden €13,50.