Welkom Aan Tafel in De Peulenhof

Iedere maand komen senioren uit Hardinxveld-Giessendam en omgeving samen in de Peulenhof om te genieten van een smakelijke driegangenmaaltijd. De maaltijden worden door Waardeburgh georganiseerd onder de naam ‘Aan Tafel’. De Aan Tafel wordt iedere derde woensdag van de maand gehouden.

De maaltijd is met zorg samengesteld en wordt bereid in de keuken van Waardeburgh zorgcentrum Pedaja en opgediend door enthousiaste vrijwilligers. Belangstellenden zijn vanaf 11.45 uur welkom.
De kosten bedragen € 11,00 (exclusief consumpties). Bent u lid van Waardeburghplus dan betaalt u € 10,50.
De Peulenhof is gevestigd op Venusstraat 1a te Hardinxveld-Giessendam. De ingang van de recreatiezaal is aan de achterzijde van het gebouw.

Aanmelden is noodzakelijk en kan tot de vrijdag van tevoren bij Waardeburgh zorgcentrum Pedaja, telefoonnummer (0184) 61 77 22

Menu woensdag 20 november, aanmelden uiterlijk vrijdag 15 november 2019.   
We starten de maaltijd met een heldere groentesoep. Vervolgens serveren wij chili con carne met witte rijst, tortilla's en rauwkost. We sluiten af met dikke yoghurt met honing.

Menu woensdag 18 december, aanmelden uiterlijk vrijdag 13 december 2019 - Kerstlunch.   
Als voorgerecht serveren wij een pasteitje met champignonragout. Het hoofdgerecht is diverse luxe broodjes, krentenbrood (zacht brood) en diverse soorten kaas en worst en zoet beleg. Huzarenslaatje met een ei. Als nagerecht serveren wij fruitsalade.