Welkom Aan Tafel in De Schoorsteegt

Iedere week komt er een groep mensen bijeen in De Schoorsteegt te Papendrecht voor de Aan Tafel, een gezamenlijke maaltijd georganiseerd door Waardeburgh. U bent van harte welkom om ‘Aan Tafel’ te schuiven!

De ‘Aan Tafel’ is een complete middagmaaltijd. Het menu bestaat uit drie gangen en wordt bereid in de eigen keuken van Waardeburgh zorgcentrum De Waard in Alblasserdam. De ‘Aan Tafel’ kost slechts € 8,50 en wordt gehouden van 12.30 tot 14.00 uur in de Schoorsteegt, Schoorweg 4 te Papendrecht.

Aanmelden is noodzakelijk en mogelijk tot uiterlijk de donderdag van tevoren bij de receptie van zorgcentrum De Waard, via telefoonnummer (078) 69 21 515.

Het menu
Hieronder kunt u alvast de menu's voor de komende tijd zien. Wij hopen u te ontmoeten bij de Aan Tafel in de Schoorsteegt.

Menu woensdag 28 maart, aanmelden uiterlijk donderdag 22 maart.
We beginnen de maaltijd met gebonden mosterdsoep en spekkies. Vervolgens serveren we kipcurry met rauwkost en gebakken aardappelschijfjes. We sluiten af met Griekse yoghurt met honing.

Menu woensdag 4 april, aanmelden uiterlijk donderdag 29 maart.
Als voorafje serveren wij een heldere Chinese groentesoep. Het hoofdgerecht bestaat uit witlof met een kipdijfilet en gekookte aardappelen. Als nagerecht serveren wij karamelvla.

Menu woensdag 11 april, aanmelden uiterlijk donderdag 5 april.
We starten de maaltijd met een rundvleesslaatje. Vervolgens serveren wij appelcompote met een kippenpoot en gebakken aardappelbolletjes. We sluiten af met bosvruchtenvla.

Menu woensdag 18 april, aanmelden uiterlijk donderdag 12 april.
Het voorgerecht bestaat vandaag uit gebonden kerriesoep. We vervolgen de maaltijd met Indisch rundvlees, Indische boontjes met djahé, kokos en rijst. Het toetje is vanillevla.

Menu woensdag 25 april, aanmelden uiterlijk donderdag 19 april.
Als voorgerecht serveren wij een heldere groentesoep. Het hoofgerecht bestaat uit spinazie in roomsaus met een gehaktbal en gekookte aardappelen. Het nagerecht is vanillevla.

Menu woensdag 2 mei, aanmelden uiterlijk donderdag 26 april.
We starten de maaltijd met een heldere kippensoep. Vervolgens serveren wij wortelen met gestoofde kabeljauw en gekookte aardappelen. We sluiten af met chocoladevla.

Menu woensdag 9 mei, aanmelden uiterlijk donderdag 3 mei.
Het voorgerecht bestaat uit gebonden Toscaanse tomatensoep. We vervolgen de maaltijd met spaghetti Milanese en rauwkost. Het toetje is advocaatvla.

Menu woensdag 16 mei, aanmelden uiterlijk donderdag 4 mei.
We starten de maaltijd met een rundvleesslaatje. Vervolgens serveren wij appelcompote met een kippenpoot en gebakken aardappelbolletjes. We sluiten af met bosvruchtenvla.

Menu woensdag 23 mei, aanmelden uiterlijk donderdag 17 mei.
Het voorgerecht bestaat vandaag uit gebonden kerriesoep. We vervolgen de maaltijd met Indisch rundvlees, Indische boontjes met djahé, kokos en rijst. Het toetje is vanillevla.

Menu woensdag 30 mei, aanmelden uiterlijk donderdag 24 mei.
Vandaag serveren wij wortelen met een lekkerbekje met remouladesaus en gekookte aardappelen. Het toetje is abrikozenvla.

Menu woensdag 6 juni, aanmelden uiterlijk donderdag 31 mei.
We starten de maaltijd met een gebonden ossenstaartsoep. Vervolgens serveren we babi ketjap met bami goreng en kroepoek. We sluiten af met frambozenvla.

Menu woensdag 13 juni, aanmelden uiterlijk donderdag 7 juni.
Als voorgerecht serveren we heldere vermicellisoep. Het hoofdgerecht bestaat uit Parijse wortelen met gebakken pangasiusfilet en gekookte aardappelen. We sluiten af met vanilleroomkwark.