Welkom Aan Tafel in De Schoorsteegt

Iedere week komt er een groep mensen bijeen in De Schoorsteegt te Papendrecht voor de Aan Tafel, een gezamenlijke maaltijd georganiseerd door Waardeburgh. U bent van harte welkom om ‘Aan Tafel’ te schuiven!

De ‘Aan Tafel’ is een complete middagmaaltijd. Het menu bestaat uit drie gangen en wordt bereid in de eigen keuken van Waardeburgh zorgcentrum De Waard in Alblasserdam. De ‘Aan Tafel’ kost slechts € 8,50 en wordt gehouden van 12.30 tot 14.00 uur in de Schoorsteegt, Schoorweg 4 te Papendrecht.

Aanmelden is noodzakelijk en mogelijk tot uiterlijk de donderdag van tevoren bij de receptie van zorgcentrum De Waard, via telefoonnummer (078) 69 21 515.

Het menu
Hieronder kunt u alvast de menu's voor de komende tijd zien. Wij hopen u te ontmoeten bij de Aan Tafel in de Schoorsteegt.

  

Menu woensdag 20 maart, aanmelden uiterlijk vrijdag 15 maart 2019.   
Het voorgerecht bestaat uit een heldere groentesoep. We vervolgen de maaltijd met spinazie met roomsaus en een gehaktbal met braadjus en gekookte aardappelen. Het toetje is vanillevla.

Menu woensdag 27 maart, aanmelden uiterlijk vrijdag 22 maart 2019.   
Als voorgerecht serveren wij een Chinese tomatensoep. Het hoofdgerecht is nasi goreng met kipsaté en kroepoek. Als nagerecht serveren wij frambozenvla.