Welkom Aan Tafel in De Schoorsteegt

Iedere week komt er een groep mensen bijeen in De Schoorsteegt te Papendrecht voor de Aan Tafel, een gezamenlijke maaltijd georganiseerd door Waardeburgh. U bent van harte welkom om ‘Aan Tafel’ te schuiven!

De ‘Aan Tafel’ is een complete middagmaaltijd. Het menu bestaat uit drie gangen en wordt bereid in de eigen keuken van Waardeburgh zorgcentrum De Waard in Alblasserdam. De ‘Aan Tafel’ kost slechts € 8,75 en wordt gehouden van 12.30 tot 14.00 uur in de Schoorsteegt, Schoorweg 4 te Papendrecht.

Aanmelden is noodzakelijk en mogelijk tot uiterlijk de donderdag van tevoren bij de receptie van zorgcentrum De Waard, via telefoonnummer (078) 69 21 515.

Het menu
Hieronder kunt u alvast de menu's voor de komende tijd zien. Wij hopen u te ontmoeten bij de Aan Tafel in de Schoorsteegt.


Menu woensdag 18 september, aanmelden uiterlijk vrijdag 13 september 2019.
Als voorgerecht serveren wij een heldere minestronesoep. Het hoofdgerecht is een gebakken lekkerbek met remouladesaus met wortelen en aardappelgratin. Als nagerecht serveren wij sinaasappelvla.

Menu woensdag 25 september, aanmelden uiterlijk vrijdag 20 september 2019.
Het voorgerecht bestaat uit een heldere tomatensoep. We vervolgen de maaltijd met hutspot met gesneden klapstuk in braadjus. Het toetje is roomvla.

Menu woensdag 2 oktober, aanmelden uiterlijk vrijdag 27 september 2019.
We starten de maaltijd met een gebonden kervelsoep. Vervolgens serveren wij runderstoofpot met appelcompote met gebakken aardappelen. We sluiten af met bosvruchtenvla.

Menu woensdag 9 oktober, aanmelden uiterlijk vrijdag 4 oktober 2019.
Als voorgerecht serveren wij een gebonden kerriesoep. Het hoofdgerecht is Indisch rundvlees met sambalboontjes met witte rijst. Als nagerecht serveren wij vanillevla.

Menu woensdag 16 oktober, aanmelden uiterlijk vrijdag 11 oktober 2019.
Het voorgerecht bestaat uit een rundvleesslaatje. We vervolgen de maaltijd met maaltijd erwtensoep met een broodje met katenspek. Het toetje is abrikozenvla.  

Menu woensdag 23 oktober, aanmelden uiterlijk vrijdag 18 oktober 2019.
We starten de maaltijd met een heldere minestronesoep. Vervolgens serveren wij wortelen met een lekkerbek met remouladesaus met aardappelgratin. We sluiten af met sinaasappelvla.

Menu woensdag 30 oktober, aanmelden uiterlijk vrijdag 25 oktober 2019.
Als voorgerecht serveren wij een heldere tomatensoep. Het hoofdgerecht is vijfschaft met een runderrookworst in braadjus. Als nagerecht serveren wij roomvla.

Menu woensdag 6 november, aanmelden uiterlijk vrijdag 1 november 2019.
Het voorgerecht bestaat uit een heldere Chinese tomatensoep. We vervolgen de maaltijd met een runderstoofpot met appelcompote en aardappelgratin. Het toetje is bosvruchtenvla.   

Menu woensdag 13 november, aanmelden uiterlijk vrijdag 8 november 2019.
We starten de maaltijd met een heldere groentesoep. Vervolgens serveren wij stamppot zuurkool met rookworst in braadjus. We sluiten af met vanillevla.  

Menu woensdag 20 november, aanmelden uiterlijk vrijdag 15 november 2019.
Als voorgerecht serveren wij een heldere aspergesoep. Het hoofdgerecht is bloemkool in saus met een rundersaucijsje in braadjus. Als nagerecht serveren wij abrikozenvla.  

Menu woensdag 27 november, aanmelden uiterlijk vrijdag 22 november 2019.
Het voorgerecht bestaat uit een heldere minestronesoep. We vervolgen de maaltijd met wortelen met een lekkerbek met remouladesaus en aardappelgratin. Het toetje is sinaaappelvla.    

Menu woensdag 4 december, aanmelden uiterlijk vrijdag 29 november 2019.
We starten de maaltijd met een gebonden aspergesoep. Vervolgens serveren wij spruiten met een Bretonse kipgehaktbal in braadjus en aardappelpuree. We sluiten af met roomvla.   

Menu woensdag 11 december, aanmelden uiterlijk vrijdag 6 december 2019.
Als voorgerecht serveren wij een heldere Chinese tomatensoep. Het hoofdgerecht is stamppot boerenkool met rookworst in braadjus. Als nagerecht serveren wij bosvruchtenvla.   

Menu woensdag 18 december, aanmelden uiterlijk vrijdag 13 december 2019.
Het voorgerecht bestaat uit een heldere groentesoep. We vervolgen de maaltijd met Indisch stoofvlees met sambalboontjes met witte rijst. Het toetje is vanillevla.