Welkom Aan Tafel in De Schoorsteegt

Iedere week komt er een groep mensen bijeen in De Schoorsteegt te Papendrecht voor de Aan Tafel, een gezamenlijke maaltijd georganiseerd door Waardeburgh. U bent van harte welkom om ‘Aan Tafel’ te schuiven!

De ‘Aan Tafel’ is een complete middagmaaltijd. Het menu bestaat uit drie gangen en wordt bereid in de eigen keuken van Waardeburgh zorgcentrum De Waard in Alblasserdam. De ‘Aan Tafel’ kost slechts € 8,50 en wordt gehouden van 12.30 tot 14.00 uur in de Schoorsteegt, Schoorweg 4 te Papendrecht.

Aanmelden is noodzakelijk en mogelijk tot uiterlijk de donderdag van tevoren bij de receptie van zorgcentrum De Waard, via telefoonnummer (078) 69 21 515.

Het menu
Hieronder kunt u alvast de menu's voor de komende tijd zien. Wij hopen u te ontmoeten bij de Aan Tafel in de Schoorsteegt.

Menu woensdag 11 juli, aanmelden uiterlijk donderdag 5 juli.
We starten de maaltijd met een gebonden paddenstoelensoep. Vervolgens serveren wij appelcompote met een kippenpoot en patat frites of gebakken aardappelbolletjes. We sluiten af met aardbeienkwark.

Menu woensdag 18 juli, aanmelden uiterlijk donderdag 12 juli.
Het voorgerecht bestaat vandaag uit heldere groentesoep. We vervolgen de maaltijd met stamppot hete bliksem en een procureurlapje. Het toetje is bitterkoekjesvla.

Menu woensdag 25 juli, aanmelden uiterlijk donderdag 19 juli.
Als voorgerecht serveren wij een gebonden mosterdsoep. Het hoofgerecht bestaat uit foe yong hai kip met nasi goreng en kroepoek. Het nagerecht is sinaasappelvla.

Menu woensdag 1 augustus, aanmelden uiterlijk donderdag 26 juli.
We starten de maaltijd met een gebonden broccolisoep. Vervolgens serveren wij spaghetti carbonara met rauwkost. We sluiten af met aardbeienkwark.

Menu woensdag 8 augustus, aanmelden uiterlijk donderdag 2 augustus.
Het voorgerecht bestaat uit heldere boerengroentesoep. We vervolgen de maaltijd met sperziebonen, een hamlapje en gekookte aardappelen. Het toetje is bananenvla.

Menu woensdag 15 augustus, aanmelden uiterlijk donderdag 9 augustus.
We starten de maaltijd met een gebonden paddenstoelensoep. Vervolgens serveren wij sla met spekjes en ei, een gehaktbal en gebakken aardappelen. We sluiten af met bosvruchtenvla.

Menu woensdag 22 augustus, aanmelden uiterlijk donderdag 16 augustus.
Het voorgerecht bestaat vandaag uit heldere groentesoep. We vervolgen de maaltijd met Parijse wortelen, een Bretonse gehaktbal en gekookte aardappelen. Het toetje is bitterkoekjesvla.

Menu woensdag 29 augustus, aanmelden uiterlijk donderdag 23 augustus.
Als voorgerecht serveren wij een gebonden mosterdsoep. Het hoofgerecht bestaat uit foe yong hai kip met nasi goreng en kroepoek. Het nagerecht is vanillevla.

Menu woensdag 5 september, aanmelden uiterlijk donderdag 31 augustus.
We starten de maaltijd met een heldere vermicellisoep. Vervolgens serveren we een gyrosschotel met tzatziki, Griekse rauwkost en gebakken aardappelschijfjes. We sluiten af met Griekse yoghurt met honing.

Menu woensdag 12 september, aanmelden uiterlijk donderdag 6 september.
Als voorgerecht serveren we heldere boerengroentesoep. Het hoofdgerecht bestaat uit wortelen met gebakken vis en gekookte aardappelen. We sluiten af met yoghurt.