Welkom Aan Tafel in De Schoorsteegt

Iedere week komt er een groep mensen bijeen in De Schoorsteegt te Papendrecht voor de Aan Tafel, een gezamenlijke maaltijd georganiseerd door Waardeburgh. U bent van harte welkom om ‘Aan Tafel’ te schuiven!

De ‘Aan Tafel’ is een complete middagmaaltijd. Het menu bestaat uit drie gangen en wordt bereid in de eigen keuken van Waardeburgh zorgcentrum De Waard in Alblasserdam. De ‘Aan Tafel’ kost slechts € 8,50 en wordt gehouden van 12.30 tot 14.00 uur in de Schoorsteegt, Schoorweg 4 te Papendrecht.

Aanmelden is noodzakelijk en mogelijk tot uiterlijk de donderdag van tevoren bij de receptie van zorgcentrum De Waard, via telefoonnummer (078) 69 21 515.

Het menu
Hieronder kunt u alvast de menu's voor de komende tijd zien. Wij hopen u te ontmoeten bij de Aan Tafel in de Schoorsteegt.


Menu woensdag 23 januari, aanmelden uiterlijk donderdag 17 januari 2019.
Als voorgerecht serveren wij een pasteitje met rundvleesragout. Het hoofdgerecht is een maaltijd erwtensoep met een wit broodje met ham. Als nagerecht serveren wij vanillevla.  

Menu woensdag 30 januari, aanmelden uiterlijk donderdag 24 januari 2019.
We starten de maaltijd met gebonden courgettecremesoep. Vervolgens serveren wij bami goreng met ajam ketjap met kroepoek. We sluiten af met aardbeienkwark.  

Menu woensdag 6 februari, aanmelden uiterlijk donderdag 31 januari 2019.
Het voorgerecht bestaat vandaag uit een heldere groentesoep. We vervolgen de maaltijd met wortelen, gebakken vis en gekookte aardappelen. Het toetje is karamelvla.

Menu woensdag 13 februari, aanmelden uiterlijk donderdag 7 februari 2019.
Als voorgerecht serveren wij een gebonden kippensoep. Het hoofdgerecht is macaroni bolognese met Italiaanse rauwkost. Als nagerecht serveren wij bosvruchtenvla.