Welkom Aan Tafel in De Schoorsteegt

Iedere week komt er een groep mensen bijeen in De Schoorsteegt te Papendrecht voor de Aan Tafel, een gezamenlijke maaltijd georganiseerd door Waardeburgh. U bent van harte welkom om ‘Aan Tafel’ te schuiven!

De ‘Aan Tafel’ is een complete middagmaaltijd. Het menu bestaat uit drie gangen en wordt bereid in de eigen keuken van Waardeburgh zorgcentrum De Waard in Alblasserdam. De ‘Aan Tafel’ kost slechts € 8,50 en wordt gehouden van 12.30 tot 14.00 uur in de Schoorsteegt, Schoorweg 4 te Papendrecht.

Aanmelden is noodzakelijk en mogelijk tot uiterlijk de donderdag van tevoren bij de receptie van zorgcentrum De Waard, via telefoonnummer (078) 69 21 515.

Het menu
Hieronder kunt u alvast de menu's voor de komende tijd zien. Wij hopen u te ontmoeten bij de Aan Tafel in de Schoorsteegt.

Menu woensdag 19 september, aanmelden uiterlijk donderdag 13 september.
Het voorgerecht bestaat vandaag uit heldere aspergesoep. We vervolgen de maaltijd met bloemkool met een sausje, een rundersausijsje en gekookte aardappelen. Het toetje is abrikozenkwark.

Menu woensdag 26 september, aanmelden uiterlijk donderdag 20 september.
Als voorafje serveren wij heldere groentesoep. Het hoofdgerecht bestaat uit sperziebonen met een procureurlapje en gekookte aardappelen. Als nagerecht serveren wij sinaasappelvla.