Welkom Aan Tafel in De Schoorsteegt

Iedere week komt er een groep mensen bijeen in De Schoorsteegt te Papendrecht voor de Aan Tafel, een gezamenlijke maaltijd georganiseerd door Waardeburgh. U bent van harte welkom om ‘Aan Tafel’ te schuiven!

De ‘Aan Tafel’ is een complete middagmaaltijd. Het menu bestaat uit drie gangen en wordt bereid in de eigen keuken van Waardeburgh zorgcentrum De Waard in Alblasserdam. De ‘Aan Tafel’ kost slechts € 8,50 en wordt gehouden van 12.30 tot 14.00 uur in de Schoorsteegt, Schoorweg 4 te Papendrecht.

Aanmelden is noodzakelijk en mogelijk tot uiterlijk de donderdag van tevoren bij de receptie van zorgcentrum De Waard, via telefoonnummer (078) 69 21 515.

Het menu
Hieronder kunt u alvast de menu's voor de komende tijd zien. Wij hopen u te ontmoeten bij de Aan Tafel in de Schoorsteegt.

Menu woensdag 29 mei, aanmelden uiterlijk vrijdag 24 mei 2019.   
We starten de maaltijd met een Chinese kippensoep. Vervolgens serveren we babi pangang met mihoen en kroepoek. We sluiten af met een fruitcocktail.

Menu woensdag 5 juni, aanmelden uiterlijk vrijdag 31 mei 2019.   
Het voorgerecht bestaat vandaag uit Chinese tomatensoep. We vervolgen de maaltijd met kipsaté en nasi goreng en kroepoek. Het toetje is karamelvla.

Menu woensdag 12 juni, aanmelden uiterlijk vrijdag 7 juni 2019.   
Als voorgerecht serveren wij een heldere ossenstaartsoep. Het hoofdgerecht is witlof, een kipdijfilet en gekookte aardappelen. Als nagerecht serveren wij karamelvla.

Menu woensdag 19 juni, aanmelden uiterlijk vrijdag 14 juni 2019.   
We starten de maaltijd met een heldere juliennesoep. Vervolgens serveren we een speklapje in braadjus met
bietjes met ui en gekookte aardappelen. We sluiten af met sinaanappelvla.

Menu woensdag 26 juni, aanmelden uiterlijk vrijdag 21 juni 2019.   
Het voorgerecht bestaat vandaag uit een gebonden kerriesoep. We vervolgen de maaltijd met Indisch stoofvlees, sambalboontjes en rijst.Het toetje is vanillevla.