Welkom Aan Tafel in De Schoorsteegt

Iedere week komt er een groep mensen bijeen in De Schoorsteegt te Papendrecht voor de Aan Tafel, een gezamenlijke maaltijd georganiseerd door Waardeburgh. U bent van harte welkom om ‘Aan Tafel’ te schuiven!

De ‘Aan Tafel’ is een complete middagmaaltijd. Het menu bestaat uit drie gangen en wordt bereid in de eigen keuken van Waardeburgh zorgcentrum De Waard in Alblasserdam. De ‘Aan Tafel’ kost slechts € 8,75 en wordt gehouden van 12.30 tot 14.00 uur in de Schoorsteegt, Schoorweg 4 te Papendrecht.

Aanmelden is noodzakelijk en mogelijk tot uiterlijk de donderdag van tevoren bij de receptie van zorgcentrum De Waard, via telefoonnummer (078) 69 21 515.

Het menu
Hieronder kunt u alvast de menu's voor de komende tijd zien. Wij hopen u te ontmoeten bij de Aan Tafel in de Schoorsteegt.

Menu woensdag 17 juli, aanmelden uiterlijk vrijdag 12 juli 2019.   
Het voorgerecht bestaat vandaag uit een gebonden Toscaanse tomatensoep. We vervolgen de maaltijd met een kipdijfilet in braadjus, gekookte witlof en gekookte aardappelen. Het toetje is karamelvla.

Menu woensdag 24 juli, aanmelden uiterlijk vrijdag 19 juli 2019.   
Als voorgerecht serveren wij een gebonden tomatensoep. Het hoofdgerecht is appelcompote, een kippenpoot in braadjus en gebakken aardappelbolletjes of aardappelkroketten. Als nagerecht serveren wij sinaasappelvla.

Menu woensdag 31 juli, aanmelden uiterlijk vrijdag 26 juli 2019.   
We starten de maaltijd met een heldere groentesoep. Vervolgens serveren we een kipcordon bleu met andijvie en gekookte aardappelen.We sluiten af met vanillevla.

Menu woensdag 7 augustus, aanmelden uiterlijk vrijdag 2 augustus 2019.   
Het voorgerecht bestaat vandaag uit Chinese kippensoep. We vervolgen de maaltijd met babi pangang, kroepoek en mihoen. Het toetje is vanillevla.

Menu woensdag 14 augustus, aanmelden uiterlijk vrijdag 9 augustus 2019.   
Als voorgerecht serveren wij een heldere kippensoep. Het hoofdgerecht is spitskool, een roomschnitzel in braadjus en gekookte aardappelen. Als nagerecht serveren wij frambozenvla.

Menu woensdag 21 augustus, aanmelden uiterlijk vrijdag 16 augustus 2019.   
We starten de maaltijd met een heldere ossenstaartsoep. Vervolgens serveren we een kipdijfilet in braadjus met gekookte witlof en gekookte aardappelen. We sluiten af met karamelvla.

Menu woensdag 28 augustus, aanmelden uiterlijk vrijdag 23 augustus 2019.   
Het voorgerecht bestaat vandaag uit een heldere juliennesoep. We vervolgen de maaltijd met een speklapje in braadjus, bietjes met ui en gekookte aardappelen. Het toetje is sinaansappelvla.

Menu woensdag 4 september, aanmelden uiterlijk vrijdag 30 augustus 2019.   
Als voorgerecht serveren wij een gebonden kerriesoep. Het hoofdgerecht is Indisch stoofvlees, sambalboontjes en witte rijst. Als nagerecht serveren wij vanillevla.