Welkom Aan Tafel in De Schoorsteegt

Iedere week komt er een groep mensen bijeen in De Schoorsteegt te Papendrecht voor de Aan Tafel, een gezamenlijke maaltijd georganiseerd door Waardeburgh. U bent van harte welkom om ‘Aan Tafel’ te schuiven!

De ‘Aan Tafel’ is een complete middagmaaltijd. Het menu bestaat uit drie gangen en wordt bereid in de eigen keuken van Waardeburgh zorgcentrum De Waard in Alblasserdam. De ‘Aan Tafel’ kost slechts € 8,50 en wordt gehouden van 12.30 tot 14.00 uur in de Schoorsteegt, Schoorweg 4 te Papendrecht.

Aanmelden is noodzakelijk en mogelijk tot uiterlijk de donderdag van tevoren bij de receptie van zorgcentrum De Waard, via telefoonnummer (078) 69 21 515.

Het menu
Hieronder kunt u alvast de menu's voor de komende tijd zien. Wij hopen u te ontmoeten bij de Aan Tafel in de Schoorsteegt.

Menu woensdag 13 december, aanmelden uiterlijk donderdag 7 december.
Het voorgerecht bestaat uit een gebonden Toscaanse tomatensoep. We vervolgen de maaltijd met een gehaktbal met tuinboontjes met spek en ui en aardappelpuree. Het toetje is yoghurt.

Menu woensdag 20 december, aanmelden uiterlijk donderdag 14 december.
We starten de maaltijd met een pasteitje rundvleesragout. Vervolgens serveren we een maaltijd erwtensoep en een wit broodje met ham. We sluiten af met yoghurt.

Menu woensdag 27 december, aanmelden uiterlijk donderdag 21 december.
Als voorgerecht serveren wij een heldere minestronesoep. Het hoofdgerecht bestaat uit bloemkool met verse worst en gekookte aardappelen. Als nagerecht serveren wij aardbeienkwark.