Welkom Aan Tafel in De Schoorsteegt

Iedere week komt er een groep mensen bijeen in De Schoorsteegt te Papendrecht voor de Aan Tafel, een gezamenlijke maaltijd georganiseerd door Waardeburgh. U bent van harte welkom om ‘Aan Tafel’ te schuiven!

De ‘Aan Tafel’ is een complete middagmaaltijd. Het menu bestaat uit drie gangen en wordt bereid in de eigen keuken van Waardeburgh zorgcentrum De Waard in Alblasserdam. De ‘Aan Tafel’ kost slechts € 8,50 en wordt gehouden van 12.30 tot 14.00 uur in de Schoorsteegt, Schoorweg 4 te Papendrecht.

Aanmelden is noodzakelijk en mogelijk tot uiterlijk de donderdag van tevoren bij de receptie van zorgcentrum De Waard, via telefoonnummer (078) 69 21 515.

Het menu
Hieronder kunt u alvast de menu's voor de komende tijd zien. Wij hopen u te ontmoeten bij de Aan Tafel in de Schoorsteegt.

Menu woensdag 18 oktober, aanmelden uiterlijk donderdag 12 oktober.
Als voorgerecht serveren wij een gebonden kerriesoep. Het hoofgerecht bestaat uit Indisch rundvlees met sambalboontjes en aardappelpuree. Het nagerecht is vanillevla.

Menu woensdag 25 oktober, aanmelden uiterlijk donderdag 19 oktober.
We starten de maaltijd met een heldere aspergesoep. Vervolgens serveren wij een varkenslapje met sperziebonen en gekookte aardappelen. We sluiten af met abrikozenkwark.

Menu woensdag 1 november, aanmelden uiterlijk donderdag 26 oktober.
Het voorgerecht bestaat uit gebonden broccolisoep. We vervolgen de maaltijd met spaghettischotel uit de oven met rauwkost. Het toetje is roomvla.

Menu woensdag 8 november, aanmelden uiterlijk donderdag 2 november.
We starten de maaltijd met een heldere courgettesoep. Vervolgens serveren we een gebakken vis met wortelen en gekookte aardappelen. We stuiten af met sinaasappelvla.

Menu woensdag 15 november, aanmelden uiterlijk donderdag 9 november.
Als voorgerecht serveren wij een heldere Chinese tomatensoep. Het hoofdgerecht bestaat uit stamppot boerenkool met rookworst. Als nagerecht serveren wij bosvruchtenvla.

Menu woensdag 22 november, aanmelden uiterlijk donderdag 16 november.
Het voorgerecht bestaat uit een heldere Thaise paddenstoelensoep. We vervolgen de maaltijd met een runderlapje met spruiten en gekookte aardappelen. Het toetje is chocoladevla.

Menu woensdag 29 november, aanmelden uiterlijk donderdag 23 november.
We starten de maaltijd met een heldere Franse uiensoep. Vervolgens serveren we een Bretonse gehaktbal met andijvie a la crème en gekookte aardappelen. We sluiten af met vanillevla.

Menu woensdag 6 december, aanmelden uiterlijk donderdag30 november.
Als voorgerecht serveren we een heldere tomatensoep. Het hoofdgerecht bestaat uit hutspot met een sukadelapje. We sluiten af met roomvla.

Menu woensdag  13 december, aanmelden uiterlijk donderdag 7 december.
Het voorgerecht bestaat uit een gebonden Toscaanse tomatensoep. We vervolgen de maaltijd met een gehaktbal met tuinboontjes met spek en ui en aardappelpuree. Het toetje is yoghurt.