Welkom Aan Tafel in De Schoorsteegt

Iedere week komt er een groep mensen bijeen in De Schoorsteegt te Papendrecht voor de Aan Tafel, een gezamenlijke maaltijd georganiseerd door Waardeburgh. U bent van harte welkom om ‘Aan Tafel’ te schuiven!

De ‘Aan Tafel’ is een complete middagmaaltijd. Het menu bestaat uit drie gangen en wordt bereid in de eigen keuken van Waardeburgh zorgcentrum De Waard in Alblasserdam. De ‘Aan Tafel’ kost slechts € 8,50 en wordt gehouden van 12.30 tot 14.00 uur in de Schoorsteegt, Schoorweg 4 te Papendrecht.

Aanmelden is noodzakelijk en mogelijk tot uiterlijk de donderdag van tevoren bij de receptie van zorgcentrum De Waard, via telefoonnummer (078) 69 21 515.

Het menu
Hieronder kunt u alvast de menu's voor de komende tijd zien. Wij hopen u te ontmoeten bij de Aan Tafel in de Schoorsteegt.


Woensdag 14 november, aanmelden uiterlijk donderdag 8 november.
Als voorgerecht serveren wij een gebonden kervelsoep. Het hoofdgerecht is een runderstoofpot met appelcompote en patat frites. Als nagerecht serveren wij bosvruchtenvla.

Woensdag 21 november, aanmelden uiterlijk donderdag 15 november.
We starten de maaltijd met een heldere groentesoep. Vervolgens serveren wij stamppot zuurkool met rookworst. We sluiten af met vanillevla.

Woensdag 28 november, aanmelden uiterlijk donderdag 22 november.
Het voorgerecht bestaat uit een rundvleesslaatje. We vervolgen de maaltijd met een maaltijd erwtensoep en een broodje katenspek. Het toetje is abrikozenkwark.

Woensdag 5 december, aanmelden uiterlijk donderdag 29 november.
Als voorgerecht serveren wij een heldere groentesoep. Het hoofdgerecht is een gebakken lekkerbek met wortelen en gekookte aardappelen. Als nagerecht serveren wij sinaasappelvla.

Woensdag 12 december, aanmelden uiterlijk donderdag 6 december.
We starten de maaltijd met een heldere tomatensoep. Vervolgens serveren wij gesneden klapstuk met hutspot. We sluiten af met roomvla.