Welkom Aan Tafel in De Schoorsteegt

Iedere week komt er een groep mensen bijeen in De Schoorsteegt te Papendrecht voor de Aan Tafel, een gezamenlijke maaltijd georganiseerd door Waardeburgh. U bent van harte welkom om ‘Aan Tafel’ te schuiven!

De ‘Aan Tafel’ is een complete middagmaaltijd. Het menu bestaat uit drie gangen en wordt bereid in de eigen keuken van Waardeburgh zorgcentrum De Waard in Alblasserdam. De ‘Aan Tafel’ kost slechts € 8,50 en wordt gehouden van 12.30 tot 14.00 uur in de Schoorsteegt, Schoorweg 4 te Papendrecht.

Aanmelden is noodzakelijk en mogelijk tot uiterlijk de donderdag van tevoren bij de receptie van zorgcentrum De Waard, via telefoonnummer (078) 69 21 515.

Het menu
Hieronder kunt u alvast de menu's voor de komende tijd zien. Wij hopen u te ontmoeten bij de Aan Tafel in de Schoorsteegt.

Woensdag 16 augustus, aanmelden uiterlijk donderdag 10 augustus.
Als voorgerecht serveren wij een gebonden kippensoep. Het hoofgerecht bestaat uit een kippenpoot met appelcompote en gebakken aardappeltjes. Het nagerecht is bosvruchtenvla.

Woensdag 23 augustus, aanmelden uiterlijk donderdag 17 augustus.
We starten de maaltijd met een heldere paddenstoelensoep. Daarna vervolgen we met Parijse wortelen met een Bretonse gehaktbal en gekookte aardappelen. We sluiten af met bitterkoekjesvla.

Woensdag 30 augustus, aanmelden uiterlijk donderdag 24 augustus.
Het voorgerecht van vandaag is gebonden Chinese tomatensoep. Als hoofdgerecht serveren wij Parijse wortelen met kibbeling met een sausje en aardappelpuree. Het nagerecht is vanillevla.

Woensdag 6 september, aanmelden uiterlijk donderdag 31 augustus.
Als voorgerecht serveren wij een gebonden broccolisoep. Het hoofdgerecht bestaat uit snijbiet met een gehaktbal en gekookte aardappelen. Het nagerecht is een aardbeienkwark.

Woensdag 13 september, aanmelden uiterlijk donderdag 7 september.
Het voorgerecht bestaat uit een heldere boerengroentesoep. Als hoofdgerecht serveren wij wortelen met een gebakken vis en gekookte aardappelen. Het nagerecht is bananenvla.