Welkom Aan Tafel in De Schoorsteegt

Iedere week komt er een groep mensen bijeen in De Schoorsteegt te Papendrecht voor de Aan Tafel, een gezamenlijke maaltijd georganiseerd door Waardeburgh. U bent van harte welkom om ‘Aan Tafel’ te schuiven!

De ‘Aan Tafel’ is een complete middagmaaltijd. Het menu bestaat uit drie gangen en wordt bereid in de eigen keuken van Waardeburgh zorgcentrum De Waard in Alblasserdam. De ‘Aan Tafel’ kost slechts € 8,50 en wordt gehouden van 12.30 tot 14.00 uur in de Schoorsteegt, Schoorweg 4 te Papendrecht.

Aanmelden is noodzakelijk en mogelijk tot uiterlijk de donderdag van tevoren bij de receptie van zorgcentrum De Waard, via telefoonnummer (078) 69 21 515.

Het menu
Hieronder kunt u alvast de menu's voor de komende tijd zien. Wij hopen u te ontmoeten bij de Aan Tafel in de Schoorsteegt.

Menu woensdag 30 mei, aanmelden uiterlijk donderdag 24 mei.
Vandaag serveren wij wortelen met een lekkerbekje met remouladesaus en gekookte aardappelen. Het toetje is abrikozenvla.

Menu woensdag 6 juni, aanmelden uiterlijk donderdag 31 mei.
We starten de maaltijd met een gebonden ossenstaartsoep. Vervolgens serveren we babi ketjap met bami goreng en kroepoek. We sluiten af met frambozenvla.

Menu woensdag 13 juni, aanmelden uiterlijk donderdag 7 juni.
Als voorgerecht serveren we heldere vermicellisoep. Het hoofdgerecht bestaat uit Parijse wortelen met gebakken pangasiusfilet en gekookte aardappelen. We sluiten af met vanilleroomkwark.

Menu woensdag 20 juni, aanmelden uiterlijk donderdag 14 juni.
Het voorgerecht bestaat vandaag uit heldere aspergesoep. We vervolgen de maaltijd met snijbonen, een rundergehaktbal en gekookte aardappelen. Het toetje is vanillevla.

Menu woensdag 27 juni, aanmelden uiterlijk donderdag 21 juni.
Vandaag serveren wij als voorgerecht een heldere kippensoep. Het hoofdgerecht bestaat uit broccoli, een gehaktbal en gekookte aardappelen. Het toetje is zomervla.