Werken bij Waardeburgh

Waardevolle zorg, daar gaan wij voor

Geen items gevonden
Werken bij Waardeburgh betekent dat je jouw talenten kan inzetten. Waardeburgh is een protestants-christelijke zorgorganisatie. Onze ruim 900 medewerkers en 600 vrijwilligers worden gedreven door de liefde voor hun oudere, kwetsbare naaste. Dat is wat onze zorg waardevol maakt.

Of je nu zorg verleent of ervoor zorgt dat slimme ict-oplossingen goed werken: elke medewerker van Waardeburgh draagt bij aan goede zorg voor onze cliënten. We laten ons leiden door de waarden wederzijds respect, wederzijds vertrouwen en gelijkwaardigheid.

Betrouwbare werkgever


Wij hebben oog voor jou. We vinden het belangrijk om een werkomgeving te creëren waarin jij je kan ontwikkelen en plezier hebt in je werk. Hoe we dat doen? Bijvoorbeeld door jou de vrijheid te geven om zélf beslissingen te nemen. Door je uit te blijven dagen. En door een goede balans tussen werk en privé te creëren die past bij jou.

Arbeidsvoorwaarden


Dankzij jouw inzet kunnen we goede zorg verlenen. Dat waarderen we! Niet alleen met een goed salaris, maar ook met leuke extra’s. Bekijk onze arbeidsvoorwaarden.

We staan u graag te woord

Bonkelaarplein 12
3363 EL Sliedrecht
Onze cliënten geven
Stichting Waardeburgh:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
8.2

Stichting Waardeburgh is 119 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.2.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland