Sollicitatieprocedure

Solliciteren in 5 stappen

De sollicitatieprocedure begint met die ene leuke vacature die jij onder ogen krijgt. Om daarop te solliciteren, kun je het sollicitatieformulier invullen.

Christelijke identiteit


Op het formulier vind je onder andere een vraag of je christen bent of dat je de christelijke identiteit van Waardeburgh respecteert. Het evangelie is namelijk de basis voor ons handelen. Daarom vinden we het belangrijk dat medewerkers die contact hebben met cliënten christen zijn. Als medewerkers niet direct contact hebben met cliënten, vragen we dat zij in ieder geval de christelijke identiteit van Waardeburgh respecteren.

Beoordeling


Als je het sollicitatieformulier hebt verzonden, gaan wij je sollicitatie goed bekijken. Uiteraard gaan we zorgvuldig met jouw gegevens om.  Binnen een aantal dagen krijg je bericht van één van de HR-consulenten van Waardeburgh. Als jouw motivatie en ervaring goed passen bij de functie, word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Sollicitatiegesprek en arbeidsvoorwaardengesprek


We willen je graag beter leren kennen en ongetwijfeld wil jij ook meer van ons weten. Je gaat in gesprek met een leidinggevende en een van de HR-consulenten. Is er van beide kanten een klik? Dan volgt een tweede gesprek over de arbeidsvoorwaarden.

Screening


Cliënten zijn bij onze medewerkers in goede, veilige handen. We bekijken soms de social media profielen van sollicitanten, omdat we het belangrijk dat medewerkers zorgvuldig omgaan met informatie over cliënten.

Contract


De laatste stap is het opstellen van het contract. Voor we dat kunnen doen, hebben we nog aanvullende documenten van jou nodig. Zo vragen we voor elke medewerker een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan. Welke andere documenten nodig zijn, verschilt per functie. Dat hoor je van de HR-consulent. Als je contract is opgesteld en ondertekend, kun je aan de slag. Welkom bij Waardeburgh!

We staan u graag te woord

Bonkelaarplein 12
3363 EL Sliedrecht
Onze cliënten geven
Stichting Waardeburgh:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
8.2

Stichting Waardeburgh is 119 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.2.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland