Kort verblijf

Logeren en herstellen

Soms lukt het even niet om thuis te wonen. Bijvoorbeeld wanneer u moet herstellen van een ziekenhuisopname of ziekte en veel zorg nodig heeft. Of wanneer het u thuis tijdelijk aan mantelzorg ontbreekt. Waardeburgh biedt de zorg die u nodig heeft; u bent welkom voor een tijdelijk verblijf.

Onze vier zorgcentra beschikken ieder over enkele appartementen die beschikbaar zijn voor mensen die in aanmerking komen voor een kort verblijf met verzorging en verpleging. De aanleiding kan verschillend zijn:
  • door ziekte of na een ziekenhuisopname is thuiswonen even geen optie;
  • u moet revalideren na een operatieve ingreep of ziekte;
  •  het ontbreekt u tijdelijk aan mantelzorg of het is noodzakelijk de mantelzorger te ontlasten.

Terwijl u bij Waardeburgh verblijft, werken onze specialisten met u aan uw herstel en zelfredzaamheid. Zodat u na niet al te lange tijd weer thuis kunt wonen. We doen er alles aan om uw tijdelijke verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Na een ziekenhuisopname


Waardeburgh werkt samen met het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht en met het Beatrixziekenhuis in Gorinchem. Na ontslag uit het ziekenhuis kunt u doorstromen naar een kortdurend verblijf in één van onze locaties. Ook vanuit andere ziekenhuizen kan dit geregeld worden. U dient dan bij uw ontslag aan te geven dat u tijdelijk in een locatie van Waardeburgh wil verblijven. Het ziekenhuis kan dan bij ons informeren naar de mogelijkheden.

We staan u graag te woord

Bonkelaarplein 12
3363 EL Sliedrecht
Onze cliënten geven
Stichting Waardeburgh:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
8.2

Stichting Waardeburgh is 119 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.2.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland