MaaltijdThuis

Thuis gezond en lekker eten

Houdt u van lekker en gezond eten? Maar lukt het u niet meer om zelf te koken? Geniet van de maaltijden van Waardeburgh MaaltijdThuis. Dit zijn dagverse maaltijden die volledig zijn teruggekoeld en bij u thuis (in de gemeente Sliedrecht) worden bezorgd.

MaaltijdThuis:


  • Een gevarieerde maaltijd met verse en lokale ingrediënten van het seizoen.
  • Per dag keuze uit twee menu’s én een vegetarisch menu.
  • Een handig te openen bio-verpakking met afzonderlijke porties.
  • Koelverse maaltijden, minimaal 3 dagen houdbaar in de koelkast. De
     maaltijden kunnen ook ingevroren worden.
  • In de magnetron binnen 6 minuten te verwarmen.
  • Een gezonde en verantwoorde maaltijd, met de juiste voedingsstoffen.
  • Alleen voor inwoners van de gemeente Sliedrecht.

Keuzemenu


U kunt kiezen uit drie heerlijke menu’s, inclusief een vegetarisch menu. Elke week ontvangt u bij de maaltijd op woensdag de keuzemenu’s voor de volgende week. Uiterlijk op maandag moeten deze lijsten weer aan de bezorger meegegeven worden.

Kosten


Voorgerecht
€ 1,60
Hoofdgerecht
€ 6,80
Nagerecht
€ 1,20

U ontvangt dus een compleet driegangenmenu voor slechts € 9,80 bij u thuis. Maar u kunt uiteraard ook de gerechten los bestellen. De maaltijden worden maandelijks aan u gefactureerd.

Bezorging


De maaltijden worden drie dagen per week (maandag, woensdag en vrijdag) ’s ochtends door vrijwilligers van Stichting Welzijnswerk Sliedrecht bij u thuisbezorgd (in de gemeente Sliedrecht).

Bewaren


De koelverse maaltijden moeten in gesloten verpakking worden bewaard in de koelkast. De koelkasttemperatuur mag niet hoger zijn dan 5 graden celsius. Op de maaltijd staat de productie- en tgt-datum (te gebruiken tot). De maaltijd kan ook worden ingevroren.

Opwarmen


De koelverse maaltijd dient in een magnetron opgewarmd te worden. Het bakje plaatst u op een bord. Prik gaatjes in de afdekfolie. Bij een vermogen van 800 watt, verwarmt u de soep 3 minuten en de maaltijd 6 minuten. Verwijder de folie en eet smakelijk!

Meer informatie of aanmelden?


Neemt contact op met Stichting Welzijnswerk Sliedrecht via telefoonnummer (0184) 42 05 39 (bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 16.30 uur). Of vul het aanmeldformulier in en stuur dit naar info@welzijnswerksliedrecht.nl.

Heeft u wijzigingen?


Wanneer u een wijziging wilt doorgeven of een extra maaltijd wilt bestellen, belt u minimaal een week van tevoren naar Stichting Welzijnswerk Sliedrecht via telefoonnummer (0184) 42 05 39 (bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 16.30 uur).

Wanneer u door onvoorziene omstandigheden verhinderd bent de maaltijd aan te nemen, probeer dan buren, familie of kennissen in te schakelen voor de ontvangst. Onze bezorger gaat niet zonder uw aanwezigheid uw woning binnen.

Maaltijden die niet tijdig (minimaal één week van te voren) zijn afbesteld, worden in rekening gebracht.

Waardeburgh MaaltijdThuis is een samenwerking tussen Waardeburgh en Stichting Welzijnswerk Sliedrecht.

We staan u graag te woord

Bonkelaarplein 12
3363 EL Sliedrecht
Onze cliënten geven
Stichting Waardeburgh:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
8.2

Stichting Waardeburgh is 119 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.2.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland