Menu Aan Tafel Peulenhof

Woensdag 20 april, aanmelden uiterlijk donderdag 14 april.
We starten de maaltijd met een gebonden koninginnensoep. Vervolgens serveren we krootjes met spek en een Bretonse gehaktbal en gekookte aardappelen. We sluiten af met oranjevla.

Woensdag 18 mei, aanmelden uiterlijk donderdag 12 mei.  
Het voorgerecht bestaat vandaag uit een gebonden groentesoep. We vervolgen de maaltijd met appelcompote, rauwkost, frikandel, kroket, mayonaise en aardappelkroketten. Het toetje is chocoladevla.

Woensdag 15 juni, aanmelden uiterlijk donderdag 9 juni.  
Als voorgerecht serveren wij een tomatensoep. Het hoofdgerecht is stamppot snijbonen met oude kaas en een saucijsje. Als nagerecht serveren wij vruchtenkwark.

Woensdag 20 juli 17.00 uur BBQ, aanmelden uiterlijk donderdag 14 juli.  
De BBQ bestaat uit, huzarensalade, kipspies, speklapje, hamburger, BBQ-worstje, diverse sausjes, stokbrood, kruidenboter en fruitsalade.

Woensdag 17 augustus, aanmelden uiterlijk donderdag 11 augustus.
Het voorgerecht bestaat uit een heldere groentesoep. We vervolgen de maaltijd met stamppot andijvie met spekjes en een grootmoeders gehaktbal. Het toetje is dikke yoghurt met honing.

Woensdag 21 september, aanmelden uiterlijk donderdag 15 september.
Als voorgerecht serveren wij een gebonden mosterdsoep. Het hoofdgerecht is  gebakken vis met wortelen en doperwten en gekookte aardappelen. Als nagerecht serveren wij aardbeienvla.

Woensdag 19 oktober, aanmelden uiterlijk donderdag 13 oktober.
We starten de maaltijd met een heldere aspergesoep. Vervolgens serveren wij stamppot hete bliksem met een procureurlapje. We sluiten af met vruchtenyoghurt.

Woensdag 16 november, aanmelden uiterlijk donderdag 10 november.
Het voorgerecht bestaat uit een heldere groentesoep. We vervolgen de maaltijd met chili con carne met witte rijst, tortilla chips en rauwkost. Het toetje is dikke yoghurt met honing.

Woensdag 21 december (kerstlunch), aanmelden uiterlijk donderdag 15 december.
Als voorgerecht serveren wij een pasteitje champignonragout. Het hoofdgerecht is diverse luxe broodje (zachte broodjes), krentenbrood, diverse soorten kaas, zoet beleg, hartig beleg, huzarenslaatje met ei. Melk, karnemelk en verse jus d’ oranje. Als nagerecht serveren wij viennetta-ijs.

We staan u graag te woord

Bonkelaarplein 12
3363 EL Sliedrecht
Onze cliënten geven
Stichting Waardeburgh:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
8.2

Stichting Waardeburgh is 119 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.2.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland