Tijdelijk wonen bij Waardeburgh

Senioren die zelfstandig wonen, kunnen in aanmerking komen voor een kortdurend verblijf bij Waardeburgh. Dit zal in de meeste gevallen nodig zijn bij ziekte, na ziekenhuisopname of door onvoldoende hulp thuis. Waardeburgh biedt een aantal appartementen waar u voor een bepaalde periode verzorging en verpleging ontvangt.

Wij werken samen met het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht. Hierdoor kunt u na ontslag uit het ziekenhuis doorstromen naar een kortdurend verblijf in één van onze locaties. Ook vanuit andere ziekenhuizen kan dit geregeld worden. U dient dan bij uw ontslag aan te geven dat u naar een locatie van Waardeburgh wilt. Het ziekenhuis kan dan bij ons informeren naar de mogelijkheden.

Overige redenen voor een kortdurend verblijf
U kunt ook gebruik maken van een kortdurend verblijf bij Waardeburgh als gevolg van het tijdelijk ontbreken van mantelzorg (bijvoorbeeld door vakantie van de mantelzorger), om de mantelzorger voor een bepaalde periode te ontlasten of als er sprake is van een tijdelijke acute situatie. Houd wel rekening met bijkomende kosten. Informeer bij onze woonzorgconsulenten naar de mogelijkheden.

Locaties
Een kortdurend verblijf bij Waardeburgh is mogelijk op de volgende locaties:
- Zorgcentrum De Waard, Alblasserdam
- Zorgcentrum Overslydrecht, Sliedrecht
- Zorgcentrum Parkzicht, Sliedrecht
- Zorgcentrum Pedaja, Hardinxveld-Giessendam

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de woonzorgconsulent van Waardeburgh via de gratis Seniorenzorglijn.