Zelfstandig wonen in een zorgcentrum

De zorg verandert. Wonen in een zorgcentrum is geen vanzelfsprekendheid meer. Een woning in een van onze zorgcentra huren is ook mogelijk. Hier houdt altijd iemand een oogje in het zeil. U ontvangt de verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding die u nodig heeft. Zo kunt u op een veilige manier zelfstandig blijven wonen. Ook dát noemen wij waardevolle zorg!

Aan het huren van een woning bij Waardeburgh zijn een aantal voorwaarden gesteld. Bespreek uw situatie met onze woonzorgconsulenten, zodat we kunnen bepalen of dit ook voor u mogelijk is.

Het zorgcentrum
Iedere locatie heeft een aantal voorzieningen, zoals een winkel, kapsalon en pedicure. Daarnaast biedt Waardeburgh een aantal extra diensten die u zelf kunt kopen. Zoals het laten doen van de was, dagelijks mee-eten in het restaurant of extra huishoudelijke hulp.
De zorgcentra van Waardeburgh zijn gelegen in de Alblasserwaard en zijn van alle gemakken voorzien. U woont in een eigen appartement, dat u geheel naar eigen smaak en met uw eigen vertrouwde meubels, geliefde schilderijen of snuisterijen kunt inrichten. Wat uw wensen ook zijn, wij willen graag dat u zich bij ons thuis voelt.