Wonen in een zorgcentrum van Waardeburgh

In een zorgcentrum wonen mensen met een zorgvraag waardoor volledig zelfstandig wonen niet meer mogelijk is. Waardeburgh heeft zorgcentra in Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht.

Elk appartement is voorzien van eigen sanitaire voorzieningen en een keukenblok met koelkast. U bent verder vrij om het appartement naar eigen smaak in te richten.

Identiteit
Waardeburgh heeft een protestant-christelijke identiteit. Het evangelie van Jezus Christus vormt de inspiratiebron. De waarden, voortkomend uit onze missie, vormgen de basis van onze zorg. Om zorg van Waardeburgh te ontvangen, hoeft u niet dezelfde overtuiging te hebben. Iedereen is welkom! In de zorgcentra wordt invulling gegeven aan het geestelijk leven. Het staat u echter volkomen vrij om hieraan deel te nemen.

Activiteiten
In een zorgcentrum maakt u deel uit van een gemeenschap. Er is een gemeenschappelijke ruimte, waar diverse activiteiten plaatsvinden. De activiteitenbegeleiders en vrijwilligers zetten zich met veel enthousiasme in om leuke middagen voor u te organiseren. Bloemschikken, kaarten maken of schilderen zijn een aantal creatieve activiteiten. Maar u kunt ook spelletjes doen of luisteren naar een optreden van een koor of muziekgroep.

U bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij onze locaties. U kunt, eventueel samen met familieleden of uw mantelzorger, bepalen welk zorgcentrum het beste bij u past. Voor een rondleiding kunt u contact opnemen met de locatie.

Direct naar het overzicht van onze locaties.