Een veilig thuis met zorgalarmering

Zelfstandig wonen wordt een stuk veiliger met zorgalarmering in huis. In geval van nood roept u de hulp in van Waardeburgh. Onze medewerkers zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Een geruststellende gedachte! Vindt u ook?!

Welzijnsmelder
Naast zorgalarmering bieden we de welzijnsmelder. U doet hiermee dagelijks een melding naar Waardeburgh of het goed met u gaat. Wij nemen contact met u op, als u zich niet voor het afgesproken tijdstip hebt gemeld. En als wij u niet kunnen bereiken, komen we bij u langs om te kijken of er hulp nodig is. Zorgalarmering en de welzijnsmelder vormen samen een mooi systeem. Maar u kunt de producten ook apart afnemen.

Extra voordeel
Een goedkopere aanbieder van zorgalarmering en welzijnsmelder zult u in deze regio niet vinden. U betaalt bij ons geen aansluitkosten en bespaart hiermee minstens €70.-. Ook de maandelijkse kosten zijn lager in vergelijking met andere organisaties.
Zorgalarmering is mogelijk als u in Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht of Hardinxveld-Giessendam woont. Vraag zorgalarmering aan via de Seniorenzorglijn. Een van onze technisch medewerkers zorgt voor de installatie van het systeem bij u thuis.