Waardevolle activiteiten in de wijk

Ontmoeten, ontdekken en doen

Wie ouder wordt, heeft vaak te maken met gemis en soms zelfs eenzaamheid. De drempel kan echter hoog zijn om ‘zomaar’ ergens naar toe te gaan en mensen te leren kennen. Met activiteiten in de wijk brengt Waardeburgh  mensen op een prettige, laagdrempelige manier met elkaar in contact.

De activiteiten in de wijk dragen bij aan het onderhouden van een actief sociaal leven en het behouden van uw zelfredzaamheid. Ontmoeten, ontdekken en doen staat centraal, waarbij u tot niets verplicht wordt. Met onze activiteiten creëren we vooral sfeer en gezelligheid, zien we om naar elkaar en zorgen we voor elkaar.

Kosten


Voor deelname aan de activiteiten vragen wij een kleine bijdrage voor koffie of thee. Voor activiteiten zoals een lezing, bingo of een optreden vragen wij een kleine onkostenvergoeding. Voor sommige activiteiten, zoals fitness en muziek, vragen wij u lid te worden van Waardeburghplus.

Meer informatie?


Voor meer informatie over de activiteiten in de wijk kunt u contact opnemen via onze gratis Seniorenzorglijn: (0800) 456 0 456 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur).

We staan u graag te woord

Bonkelaarplein 12
3363 EL Sliedrecht
Onze cliënten geven
Stichting Waardeburgh:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
8.2

Stichting Waardeburgh is 119 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.2.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland