Woonzorg

Een warm thuis voor wie ouder wordt

U bent belangrijk

U krijgt de persoonlijke aandacht die u verdient. Ook al wonen we met meer mensen in huis, we luisteren altijd naar uw persoonlijke wensen en behoeften.

Onze deur staat open

In onze woonzorgcentra staan alle deuren open als dat veilig genoeg is. U gaat en staat waar u wilt. Een vrij leven is een blij leven.

We zijn te gast in uw leven

We zijn te gast in uw leven. Zorg met hart en ziel is zorg met respect en liefdevolle aandacht voor wie u bent en wat u nodig heeft.

Wonen bij Waardeburgh

Zorg met hart en ziel voor oudere bewoners van de gemeenten Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Papendrecht, Sliedrecht, Molenlanden en Vijfheerenlanden.

Onze Woonzorgcentra

Onze 9 zorgcentra hebben ieder een eigen karakter. Wilt u in een zorgcentrum van Waardeburgh wonen? U bent van harte welkom voor een rondleiding en een kennismakingsgesprek.

Onze Aanleunwoningen

De privacy van een eigen woning en alle zorg en voorzieningen die u nodig heeft dichtbij. In een aanleunwoning woont u op een prettige en veilige manier zelfstandig .

Kort Verblijf

In zorgcentrum Parkzicht en Open Vensters hebben we enkele appartementen voor als u een kort verblijf met verzorging en verpleging nodig heeft. Bijvoorbeeld omdat u moet herstellen na een operatie.

Zo regelt u woonzorg

Wilt u op de wachtlijst of heeft u een indicatie? Bij woonzorg regelen kunnen wij u helpen.

1000+

Fantastische vrijwilligers

1600+

Liefdevolle professionals

8.3

Op Zorgkaart Nederland

Heeft u vragen? Wilt u kennismaken of een rondleiding in een van onze zorgcentra? Op de website niet gevonden wat u zocht? Bel of mail ons gerust.