Heeft u een suggestie of klacht?

We zijn benieuwd naar uw feedback

Zorgcentrum Parkzicht, bewoner met telefoon

Hoe tevreden bent u over onze zorg- en dienstverlening? Wat gaat goed, wat kan beter? We horen we graag uw ervaring en mening.

Geef een cijfer op ZorgkaartNederland

Bent u tevreden over onze zorg? Of kan er iets nog beter? Geef ons een cijfer en deel uw mening op ZorgkaartNederland. Zo helpt u ons om onze zorg nog beter af te stemmen op uw wensen. Ook helpt uw waardering anderen mensen die zorg die zoeken die het beste aansluit op hun persoonlijke situatie. Want de beste zorg, dat willen we allemaal.

Een klacht indienen

Dag en nacht zetten onze medewerkers zich in om zo goed mogelijke zorg te bieden. Toch kan er iets gebeuren waar u niet tevreden over bent.

Heeft u een klacht? Laat het ons weten via het formulier Registratie Ter Verbetering.

U ontvangt van ons binnen 2 weken per brief of telefonisch een bevestiging dat uw klacht in behandeling is genomen. Binnen 4 weken krijgt u bericht over wat we met uw klacht hebben gedaan. Meer informatie leest u in de klachtregeling van Waardeburgh.

Klachten rondom de Wet Zorg en Dwang (WzD)

De Wet Zorg en Dwang beschermt mensen die wilsonbekwaam zijn verklaard. Heeft u vragen over onvrijwillige zorg? Of loopt u tegen problemen aan tijdens een verblijf bij Waardeburgh? Een onfhankelijke cliëntenvertrouwenspersoon Wzd kan u ondersteunen of informatie geven. Esther Meppelink is de externe vertrouwenspersoon die aan Waardeburgh is gekoppeld.

Bent u het niet eens met ons handelen en wilt u een beroep doen op de Wet Zorg en Dwang? Er zijn verschillende dingen die u kunt doen als u het niet eens bent met een beslissing. Uw klacht moet wel gaan over dingen die te maken hebben met onvrijwillige zorg voor mensen die wilsonbekwaam zijn.

Vertrouwenspersoon

Behoefte aan een luisterend oor? Of hulp nodig bij de  klachtenprocedure rondom onvrijwillige zorg? Neem contact op met cliëntsvertrouwenpersoon Esther Meppelink van Adviespunt Zorgbelang:

Heeft u vragen? Wilt u kennismaken of een rondleiding in een van onze zorgcentra? Op de website niet gevonden wat u zocht? Bel of mail ons gerust.