Maaltijd Thuis

Lekker gezond en lekker makkelijk

Lekker en gezond eten, maar niet zelf koken? In de gemeenten Leerdam, Ameide, Bleskensgraaf en Sliedrecht bezorgen we ook maaltijden thuis.

Uw maaltijd thuisbezorgd

Iedere dag weer bedenken wat u gaat eten, boodschappen doen en koken. Dat wordt soms steeds lastiger. Of gewoon niet leuk. Dan is het misschien een goed idee om uw maaltijden te laten bezorgen.

De koks van Waardeburgh zorgen iedere dag weer voor heerlijke en gezonde maaltijden. U hoeft alleen maar uw menu te kiezen en uw maaltijd zelf op te warmen. Bewaar uw maaltijden in de koelkast of in de vriezer en u hoeft nooit meer op een houtje te bijten!

Zo werkt het

In Sliedrecht werken we voor het bezorgen van maaltijden samen met de Stichting Welzijnswerk Sliedrecht. De maaltijden in Leerdam worden bereid in zorgcentrum Emma en de maaltijden in Ameide komen uit de keuken van zorgcentrum Open Vensters. In Bleskensgraaf werken we samen met Tafeltje Dekje van de stichting VHG, de maaltijden komen uit de keuken van zorgcentrum Graafzicht.

Alle maaltijden worden bezorgd door onze trouwe vrijwilligers.

Bezorgdagen

Binnen de gemeente Sliedrecht brengen vrijwilligers van Stichting Welzijnswerk Sliedrecht de maaltijd bij u thuis op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend.

Kosten

U krijgt 1 keer in de maand een factuur voor de bestelde maaltijden.

  • Voorgerecht € 1,90
  • Hoofdgerecht € 7,15
  • Nagerecht € 1,25

Meer informatie een aanmelden

Stichting Welzijnswerk Sliedrecht
Bel: 0184 42 05 39 (ma-vr van 9.00 – 16.30 uur)
Mail: info@welzijnswerksliedrecht.nl.

Wijzigingen

Geef een een wijziging minimaal een week van tevoren telefonisch door aan Stichting Welzijnswerk Sliedrecht. Kunt u de maaltijd niet zelf aannemen? Vraag het een buur, familielid of kennis, want onze bezorger mag niet uw woning binnen als u niet thuis bent.

Zegt u uw bestelling niet op tijd af (minimaal één week van te voren), dan moet u de bestelde maaltijd wel betalen.

 

Woont u in de gemeente Leerdam? De koks van zorgcentrum Emma maken iedere dag de heerlijkste maaltijden met verse en lokale seizoenproducten voor u. U kunt kiezen uit 2 menu’s, die door vrijwilligers worden thuisbezorgd.

Als u in Leerdam woont kan de maaltijd ook warm bij u worden thuisbezorgd.

Meer informatie en aanmelden

Zorgcentrum Emma
Bel: 088 408 00 00
Mail: info@waardeburgh.nl

Woont u in de regio Ameide? De koks van zorgcentrum Open Venster maken iedere dag de heerlijkste maaltijden met verse en lokale seizoenproducten voor u. De maaltijden worden door vrijwilligers warm bij u thuis bezorgd.

Meer info en aanmelden

Zorgcentrum Open Vensters
Bel: 088 408 00 00
Mail: info@waardeburgh.nl

Woont u in regio Bleskensgraaf? De koks van zorgcentrum Graafzicht koken in opdracht van Tafeltje Dekje van de Stichting VHG iedere dag de heerlijkste maaltijden met verse en lokale seizoenproducten voor u.

Onze vrijwillegers bezorgen uw maaltijd van maandag t/m vrijdag. De koelverse maaltijden voor zaterdag en zondag ontvangt u op vrijdag, tegelijk met de warme maaltijd voor vrijdag. Wilt u liever voor 7 dagen per week koelvers maaltijden ontvangen? Dat kan ook.

Kosten

  • € 9,10 voor een warme maaltijd
  • € 9,80 voor een koelvers maaltijd

Aanmelden

Meld u aan bij de contactpersoon van uw locatie of bel 0184 69 87 80 (ma-vr van 9.00 – 11.30 uur).

Veelgestelde vragen over Maaltijd Thuis en Tafeltje Dekje

 

Onze vrijwilligers bezorgen maaltijden in Sliedrecht en in de regio’s Leerdam, Ameide en Bleskensgraaf.

Kunt u door onverwachte omstandigheden de maaltijd niet aannemen? Vraag dan een buur, familielid of kennis om dat te doen. Want onze bezorgers mogen niet uw huis binnengaan als u er niet bent.

Als u een bestelling wilt aanpassen of annuleren, doet u dat 7 dagen van tevoren. Heeft u uw bestelling niet op tijd afgezegd? Dan moet u deze helaas wel betalen.

U bewaart de koelverse maaltijden in de koelkast. In gesloten verpakking. De temperatuur van de koelkast mag niet hoger zijn dan 5 °C. Op de verpakking van de maaltijd ziet u wanneer de maaltijd is gemaakt. En tot wanneer u de maaltijd kunt bewaren (de houdbaarheidsdatum). U kunt de maaltijd ook invriezen.

U verwarmt de maaltijd in een magnetron:

  • Zet het bakje op een bord
  • Prik gaatjes in de afdekfolie
  • Verwarm soep in 3 minuten (op 800 watt)
  • Verwarm een maaltijd in 6 minuten (op 800 watt)