Specialistische zorg

Paramedische zorg voor ouderen

Onze fysiotherapeuten en andere zorgsprofessionals zijn gespecialiseerd in zorg voor ouderen met complexe problemen.

U bent belangrijk

U krijgt de persoonlijke aandacht die u verdient. Ook al wonen we met meer mensen in huis, we luisteren altijd naar uw persoonlijke wensen en behoeften.

Onze deur staat open

In onze woonzorgcentra staan alle deuren open als dat veilig genoeg is. U gaat en staat waar u wilt. Een vrij leven is een blij leven.

We zijn te gast in uw leven

We zijn te gast in uw leven. Zorg met hart en ziel is zorg met respect en liefdevolle aandacht voor wie u bent en wat u nodig heeft.

Ook voor deze zorg kunt u bij ons terecht

Paramedische, geestelijke zorg of een kort verblijf voor ouderen. Welke aanvullende zorg u nodig heeft, hangt af van uw persoonlijke situatie.

Beweegcoaching

Bewegen kan op heel veel manieren. Op een stoel of in de rolstoel, in groep of individueel. Of doelgericht met begeleiding om uw vertrouwen weer terug te krijgen na een val.

Ergotherapie

Ouderdom komt met gebreken. Heeft u steeds meer moeite met alledaagse handelingen uitvoeren? Een ergotherapeut zoekt met u naar een oplossing. In uw eigen omgeving.

Fysiotherapie

Blijf zo fit mogelijk en voorkom nieuwe klachten. De fysiotherapeut bekijkt wat nodig is om uw spieren en gewrichten weer soepeler en sterker te maken

Geestelijke verzorging

Behoefte aan een luisterend oor, troostend woord of begeleiding op het gebied van uw geloof? Geestelijke zorg kan u en uw familie helpen met uw levensvragen.

Muziektherapie

Muziektherapie kan u helpen om u makkelijker te uiten of stress te reguleren. Muziek geeft ontspanning en plezier en zet aan tot bewegen. Wie is daar niet bij gebaat?

Veelgestelde vragen

Geen antwoord op uw vraag gevonden? Bel of mail ons gerust.

U heeft een verwijzing nodig van uw (huis)arts voor:

  1. Fysiotherapie
  2. Ergotherapie

Het is mogelijk om deze behandelingen zonder verwijzing zelf te betalen.

Voor muziektherapie heeft u een verwijzing nodig van de specialist ouderengeneeskunde, psycholoog of de Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (Evv-er) van Waardeburgh.

Voor geestelijke verzorging kunt u eenvoudig via de medewerkers van uw zorgcentrum een gesprek aanvragen.

1000+

Fantastische vrijwilligers

1600+

Liefdevolle professionals

8.3

Op Zorgkaart Nederland

Heeft u vragen? Wilt u kennismaken of een rondleiding in een van onze zorgcentra? Op de website niet gevonden wat u zocht? Bel of mail ons gerust.