Geestelijke verzorging

Ondersteuning met kracht vanuit het geloof

Behoefte aan een luisterend oor of troostend woord? Geestelijke verzorging steunt u én uw familie bij levensvragen en grote veranderingen.

Respect voor eenieder

Waardeburgh is een protestants-christelijke zorgorganisatie. Misschien hebben we niet allemaal dezelfde achtergrond, we respecteren iedere geloofsovertuiging of levensbeschouwing. We kijken vooral naar wat ons verbindt en hoe we u de beste kwaliteit van leven kunnen bieden.

 

Wat kan geestelijke verzorging voor u betekenen?

Ouder worden brengt veranderingen met zich mee. Hoe gaat u daarmee om? Een geestelijk verzorger kan u hierbij helpen. Bijvoorbeeld als u uw hart wilt luchten of zoekt naar antwoorden over de zin van het leven, het levenseinde, God of geloof. Uw geestelijk verzorger komt bij u langs in uw eigen appartement. 

Bijbeluurtjes, zingen en herdenkingsdiensten

Daarnaast verzorgt de geestelijk verzorger ook de Bijbelstudies, Bijbeluurtjes en zanguurtjes in het zorgcentrum. Rond de christelijke feestdagen leidt hij/zij de vieringen. Ook organiseert de geestelijk verzorger herdenkingsbijeenkomsten voor familie van overleden bewoners.

Geestelijke verzorging kan u en uw familie helpen met levensvragen of als u voor een grote verandering staat.

Behoefte aan een persoonlijk gesprek?

De geestelijk verzorger is er voor iedereen, ook voor u als mantelzorger wanneer u levens- of zingevingsvragen heeft. Via de medewerkers van uw zorgcentrum kunt u aangeven dat u graag een persoonlijk gesprek wilt met de geestelijk verzorger. Er zijn geen kosten verbonden aan geestelijke zorg. 

Heeft u vragen? Wilt u kennismaken of een rondleiding in een van onze zorgcentra? Op de website niet gevonden wat u zocht? Bel of mail ons gerust.